про що "Упаковка"? 12-13-14 квітня.
Про збіг того, від чого "мурчить" всередині тебе, з тим, чого хочуть люди.
Я іноді дивлюся на сторінки моїх друзів психологів, письменників, творців, спікерів і їх спосіб залучати аудиторію і вести свій блог або проект, і ридаю. Просто ридаю.
Хоча ні, іноді ржу. Ну, як таке могло народитися?!
Ну, над учнями не ржу, звичайно. Моєму внутрішньому преподу реально хочеться показати the best випускників. Хоча, нормально, коли стають зірками і летять самостійно.
Це красиво!
Ну, люблю я людство, а тут горе таке.
Дивишся на проект і шкода.
Не чіпляє.
Навіть безкоштовно.
А ти знаєш, як поправити, але не твоє котяче справу, поки не попросили.
Цікава людина зовсім не вміє себе п (р)одати. Це біда.
То фотографії паскудні, то вебінар на тлі брудних шпалер, то надмірні тюрбани, що ховають чарівну голову, то текст-істерика невиразна зі спробою "ну хоч щось". То повна розбіжність людини і продукту.
А буває, що ніхто не знає про те хто ти.
Взагалі.
А ти майстер. Але тобі страшно і незрозуміло, як вести цю чортову сторінку, щоб все було О-фі-ген-но.
І це нормально. Адже у тебе немає досвіду продажів, реклами, маркетингу, PR. А викладів по темі не багато адекватних.
І коли розумієш, що пора виходити з тіні, робиш якусь невиразну херню за ідіотською шаблонною схемою, що і всі інші.
А ще ти "стараєшся" і стаєш не органічний.
Ну, як у артистів, переірываешь. А це все. Видно ж!
Провал.
Не можна вдруге справити перше враження.
Тому не хочеться брехати.
Не треба матюкається, як пацан для пацанів, якщо ти занудний ботан-зроби занудність фішкою, а ботанство трендом!!
Я хочу, щоб у майстра з'явився свій стиль. Індивідуальність.
Мені вже років десять тому говорили "по-патрушевски" і це було спочатку дивно, потім моторошно приємно.
Бути генієм взагалі цікаво.
Однак, є труднощі збігу.
Психологічні труднощі невпевненості, не любові до себе, страху перед помилкою і виебонами навпіл з повним профанством в рекламі, стилі, маркетингу і т. д.
І ще тупе небажання розбиратися в рекламі.
О! Як я ненавиділа узгодження з замовником дизайну, коли у нього разом була газета"реклама". Так, коли працювала в глянцевому журналі.
Однак у мене багато років виходило упаковувати чужий бізнес.
Від автомийки до кращого ресторану в місті.
Я писала історії про політиків, музикантів, підприємців.
Коли мене вибешивала Зовнішня реклама і ТБ - я пішла в цю нішу, щоб зробити добре.
Продажі через стиль і крутість приносять більше грошей, якщо ставка не на массмаркет.
Але!
Ви не уявляєте скільки креативу, знання психології, геніальності вкладено в те, щоб ви купили саме цю сметану.
Так, ціна теж враховується як психологічний фактор.
Взагалі, я з купецької і ремісничої реальності. Там, де бренд не фендібоберна невідома штука, а ти.
ТОРГОВИЙ ДІМ Спиридонових, школа мистецтв Юсупових, скобяна лавка Кудасова, майстерня Патрушевої...
Круто звучить родове прізвище. Таке в назві бренду говорить, що ти не ховаєшся, відповідаєш результат.
Ну і звичайно, це неповторно. Немає конкурентів у індивідуальності. Навіть якщо ти вийшов з бізнесу, твоє прізвище - гарантія якості і стилю.
Після курсів по текстах ви почали добре писати.
Це чудово.
Після "ситого художника" почали свою справу. Це хороша історія для старту.
На початку головне не "красиво", а результативно, з мінімальним вкладеннями. Або взагалі, хоча б так. Хоча б почати.
Але, щоб отримувати більше грошей, масштабуватися, бути" своїм " серед класних, багатих і великих - потрібна упаковка внутрішнього генія.
Попелюшці треба помитися, зробити зачіску, знайти хороше взуття і прокласти маршрут до бального залу.
Взяти кілька уроків танцю і хороших манер.
Навчитися самопрезентації через загадковість і ігрові механіки.
Квест" туфля " о-фі-ге-нно геніальне залучення і відбудова від конкурентів.
І я знаю, який це біль для творчої людини технічні примочки, аналітика ринку, написання комерційної пропозиції і ось це ось все.
"Не моє".
І не треба.
Можеш видихнути!!!
Я хочу показати тобі Чарівний Світ реклами, в який можна грати в каааааайф.
Тоді метою стає не виживання, необхідність щось терміново продати, впарюючи і напружуючись.
Це інакше!!
Повір, я упакувала сотні проектів. Своїх і чужих. І якби напружувалася, давно б кинула.
Але ж мало упакувати і продати курс, наприклад. Мені ж його ще вести як преподу!
І затик у багатьох майстрів в тому, що вони йдуть по шляху важкому. Впихаючи херню, замість того, щоб творити мистецтво в рекламі і розважатися.
І ось тоді "я не можу про себе розповідати".
Повір мені, такий підхід я називаю" сходити в туалет рекламним текстом " - це маячня і це не працює в особистій історії.
Однак, майже всі це роблять. Тому реклама психологічних курсів і послуг психологів Пипець якась нудна.
Фішка в тому, що не треба розповідати про себе і себе хвалити. Інше чіпляє.
Я навчу тебе креативному підходу в упаковці.
Скільки було підкатів до мого дизайнера після виходу чергової реклами курсу! Мовляв, хочу як у Патрушевої.
У підсумку виходили котики для залучення уваги. Рука-обличчя.
Так У мене за кожною афішею і фотосесій стежить внутрішній Тарантіно. Щоб колір, погляд, назва продавала на тисячоліття вперед.
Це гіпноз. Попадання прямо в цінності.
Які нахер котики?!!
Хороша новина в тому, що я препод, а не просто божевільний геній.
І можу не просто дати тобі шаблон, а показати метод.
Показати, як ти можеш стати генієм і фігачити свої рекламні компанії прямо в космос.
І знаєте... Тема з архетипами, популярним вбудовуванням себе в шаблони нічого особливого не дає.
Индивидуация - це інше.
Це крутіше. Неповторність особистого бренду.
Це думки вголос. Скоро подробиці.
І я думаю, може обмежити кількість місць на курс?
І взагалі... Чи робити його?
Поки писала, думала. Може це моя проблема, що я ридаю, дивлячись як "погано одягнені" сторінки майстрів?
Буває, що цього не видно зсередини.
Коротше, якщо тема цікава-дайте знати.
Витягну на світ внутрішнього фахівця з реклами і упакую вас по вищому розряду.
Я іноді дивлюся на сторінки моїх друзів психологів, письменників, творців, спікерів і їх спосіб залучати аудиторію і вести свій блог або проект, і ридаю. Просто ридаю.
Ну, над учнями не ржу, звичайно. Моєму внутрішньому преподу реально хочеться показати the best випускників. Хоча, нормально, коли стають зірками і летять самостійно.
Це красиво!
Не чіпляє.
Навіть безкоштовно.
То фотографії паскудні, то вебінар на тлі брудних шпалер, то надмірні тюрбани, що ховають чарівну голову, то текст-істерика невиразна зі спробою "ну хоч щось". То повна розбіжність людини і продукту.
Взагалі.
А ти майстер. Але тобі страшно і незрозуміло, як вести цю чортову сторінку, щоб все було О-фі-ген-но.
І це нормально. Адже у тебе немає досвіду продажів, реклами, маркетингу, PR. А викладів по темі не багато адекватних.
І коли розумієш, що пора виходити з тіні, робиш якусь невиразну херню за ідіотською шаблонною схемою, що і всі інші.
Провал.
Не треба матюкається, як пацан для пацанів, якщо ти занудний ботан-зроби занудність фішкою, а ботанство трендом!!
Мені вже років десять тому говорили "по-патрушевски" і це було спочатку дивно, потім моторошно приємно.
Однак, є труднощі збігу.
- Зрозуміти свою органіку. Відповісти на питання"я який"? В контексті своєї справи, того що видаю в світ.
- Зрозуміти що з того, що є, треба зробити головним у посланні аудиторії.
- Прокачати і показати потрібне.
Психологічні труднощі невпевненості, не любові до себе, страху перед помилкою і виебонами навпіл з повним профанством в рекламі, стилі, маркетингу і т. д.
І ще тупе небажання розбиратися в рекламі.
О! Як я ненавиділа узгодження з замовником дизайну, коли у нього разом була газета"реклама". Так, коли працювала в глянцевому журналі.
Однак у мене багато років виходило упаковувати чужий бізнес.
Від автомийки до кращого ресторану в місті.
Я писала історії про політиків, музикантів, підприємців.
Коли мене вибешивала Зовнішня реклама і ТБ - я пішла в цю нішу, щоб зробити добре.
Продажі через стиль і крутість приносять більше грошей, якщо ставка не на массмаркет.
Але!
Ви не уявляєте скільки креативу, знання психології, геніальності вкладено в те, щоб ви купили саме цю сметану.
Так, ціна теж враховується як психологічний фактор.
Взагалі, я з купецької і ремісничої реальності. Там, де бренд не фендібоберна невідома штука, а ти.
ТОРГОВИЙ ДІМ Спиридонових, школа мистецтв Юсупових, скобяна лавка Кудасова, майстерня Патрушевої...
Круто звучить родове прізвище. Таке в назві бренду говорить, що ти не ховаєшся, відповідаєш результат.
Ну і звичайно, це неповторно. Немає конкурентів у індивідуальності. Навіть якщо ти вийшов з бізнесу, твоє прізвище - гарантія якості і стилю.
Після курсів по текстах ви почали добре писати.
Це чудово.
Після "ситого художника" почали свою справу. Це хороша історія для старту.
На початку головне не "красиво", а результативно, з мінімальним вкладеннями. Або взагалі, хоча б так. Хоча б почати.
Але, щоб отримувати більше грошей, масштабуватися, бути" своїм " серед класних, багатих і великих - потрібна упаковка внутрішнього генія.
Попелюшці треба помитися, зробити зачіску, знайти хороше взуття і прокласти маршрут до бального залу.
Взяти кілька уроків танцю і хороших манер.
Навчитися самопрезентації через загадковість і ігрові механіки.
Квест" туфля " о-фі-ге-нно геніальне залучення і відбудова від конкурентів.
І я знаю, який це біль для творчої людини технічні примочки, аналітика ринку, написання комерційної пропозиції і ось це ось все.
"Не моє".
І не треба.
Можеш видихнути!!!
Я хочу показати тобі Чарівний Світ реклами, в який можна грати в каааааайф.
Тоді метою стає не виживання, необхідність щось терміново продати, впарюючи і напружуючись.
Це інакше!!
Повір, я упакувала сотні проектів. Своїх і чужих. І якби напружувалася, давно б кинула.
Але ж мало упакувати і продати курс, наприклад. Мені ж його ще вести як преподу!
І затик у багатьох майстрів в тому, що вони йдуть по шляху важкому. Впихаючи херню, замість того, щоб творити мистецтво в рекламі і розважатися.
І ось тоді "я не можу про себе розповідати".
Повір мені, такий підхід я називаю" сходити в туалет рекламним текстом " - це маячня і це не працює в особистій історії.
Однак, майже всі це роблять. Тому реклама психологічних курсів і послуг психологів Пипець якась нудна.
Фішка в тому, що не треба розповідати про себе і себе хвалити. Інше чіпляє.
Я навчу тебе креативному підходу в упаковці.
Скільки було підкатів до мого дизайнера після виходу чергової реклами курсу! Мовляв, хочу як у Патрушевої.
У підсумку виходили котики для залучення уваги. Рука-обличчя.
Так У мене за кожною афішею і фотосесій стежить внутрішній Тарантіно. Щоб колір, погляд, назва продавала на тисячоліття вперед.
Це гіпноз. Попадання прямо в цінності.
Які нахер котики?!!
Хороша новина в тому, що я препод, а не просто божевільний геній.
І можу не просто дати тобі шаблон, а показати метод.
Показати, як ти можеш стати генієм і фігачити свої рекламні компанії прямо в космос.
І знаєте... Тема з архетипами, популярним вбудовуванням себе в шаблони нічого особливого не дає.
Индивидуация - це інше.
Це крутіше. Неповторність особистого бренду.
Це думки вголос. Скоро подробиці.
І я думаю, може обмежити кількість місць на курс?
І взагалі... Чи робити його?
Поки писала, думала. Може це моя проблема, що я ридаю, дивлячись як "погано одягнені" сторінки майстрів?
Буває, що цього не видно зсередини.
Коротше, якщо тема цікава-дайте знати.
Витягну на світ внутрішнього фахівця з реклами і упакую вас по вищому розряду.
- 12.04-база особистого бренду.
- 13.04-упаковка продукту і база рекламної компанії.
- 14.04-відповіді на питання, розбори проектів, кейсів.
про що "Упаковка"? 12-13-14 квітня.
Це красиво!
Не чіпляє.
Навіть безкоштовно.
Взагалі.
Провал.
Однак, є труднощі збігу.
Це красиво!
Не чіпляє.
Навіть безкоштовно.
Взагалі.
Провал.
Однак, є труднощі збігу.
- Зрозуміти свою органіку. Відповісти на питання"я який"? В контексті своєї справи, того що видаю в світ.
- Зрозуміти що з того, що є, треба зробити головним у посланні аудиторії.
- Прокачати і показати потрібне.
https://privatelink.de/?https://totemdraw.payform.ru/?invoice_id=2cd34360a0aada5584e7fa173acd8b4a&paylink=1&applepay=0&googlepay=0