Почну з простого питання-Чи задоволені ви рівнем свого фінансового життя? Тим, скільки грошей Ви заробляєте? Скільки відкладаєте? Наскільки ефективно змушуєте їх працювати на себе? На жаль, дуже у багатьох людей відповідь на це питання — ні. Їх не влаштовує той рівень, на який вони вийшли. При цьому, якщо ви запитаєте людей, що оточують нас, вони з радістю почнуть давати поради, Як правильно жити, куди витрачати гроші і т. д. Але якщо ти такий розумний, чому такий бідний? Насправді, є певні, дуже чіткі правила, дотримуючись яких, ви стаєте багатшими, і, навпаки, ігноруючи їх — риєте собі яму все глибше. про що цей курс? про те, як розпоряджатися грошима так, щоб їх у вас ставало з кожним днем/місяцем/роком все більше. Буду видавати все, що я знаю з цього питання і вважаю важливим донести. Все те, що дозволило мені стати фінансово успішною людиною, їздити на дорогій машині, подорожувати і мати інші матеріальні блага. І, зрозуміло, розповім про те, як і куди я інвестую гроші сам - нерухомість, бізнес, інші активи. Останній раз цей курс я проводив 3 роки тому. Пройшов на ура (відгуки можна почитати нижче). І навряд чи повторю знову найближчим часом, так що якщо тема актуальна — раджу не пропустити. Багато разів просили його повторити, але було відчуття що рано, ще не набрав достатньо нового матеріалу. Зараз бачу, що пора-з одного боку, за останні роки, коли я особливо активно включився в інвестування, накопичилася маса нових думок, фішок та ідей. З іншого-запитують все більше і все частіше. Значить злітаємо!