як бути і залишатися для чоловіка, коханої і бажаною.
"Чому мій чоловік тягнеться коли я йому кажу" тр * * ні мене?!"- відповідь для нас, чоловіків, очевидна. Яка їжа буде без спецій і приправ?! Правильно-прісна. Який секс буде без охов і зітхань, без брудних, гострих слівець, що зриваються з губ і викликають приплив адреналіну і відчуття дикої пристрасті і особливості моменту?! Правильно-звичайний і прісний. Давайте повчимося говорити, дихати і звучати так, щоб чоловік відчув всю силу ваших відчуттів, вашу пристрасть, сміливість і розкутість. Не дарма кажуть, що мрія і найбажаніша для чоловіка жінка – Леді на вулиці – б**дь в ліжку.
Тим жінкам, хто хоче залишитися навіть в ліжку хорошими і правильними дівчатками, скромними і пухнастими – вебінар категорично не рекомендується. Він тільки для тих, хто хоче і готовий повчитися висловлювати свою пристрасть і збудження охами, стогонами і непристойними словами. Для тих, хто хоче закохувати, бути для нього особливою і зберегти взаємну пристрасть в інтимних відносинах.
вступне заняття 30 хвилин.
На ньому ви дізнаєтеся:
- чому ніжність, ласкаві слова і дотики лише одна сторона медалі і чоловікові буде цього недостатньо;
- навіщо чоловік хоче, щоб його кохана була як леді на вулиці і як б**дь в ліжку;
- чоловічі уявлення про ідеальне інтимне життя;
- коли і як правильно використовувати брудні розмови" до"," під час "або" після " сексу і які почуття це у вашого коханого викличе;
- яких жорстких і брудних слівець, яких звуків і реакцій жадає чоловік від своєї жінки;
На ньому Ви:
- повчіться використовувати його портрет, стелю і вимкнений телефон;
- зрозумієте, як зробити так, щоб ваші непристойні слова і поведінка підвищило його любов і повагу до вас;
- попрацюємо з виною, страхом і соромом, щоб слова сором'язлива і невпевнена були не про вас, коли ви хочете пристрасного сексу з коханим чоловіком;
- вивчіть два тони і темп в якому ви будете говорити непристойні слова;
- відпрацюємо руху тіла, зітхання і нечленороздільні звуки, які ви будете дарувати вашому чоловікові.
- складемо ваш власний словник непристойних слів і виразів, про які він таємно або явно мріє.
https://privatelink.de/?http://ladynar.ru/kolosov_aleksandr/grjaznye_slovechki/