Що нового?

Придбаний Уроки для фотографа 1-4. Ретуш і художня обробка (2015р) (Анастасія Анікєєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1655 ГРН
Учасників: 0 з 64
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 26.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Тривалість: 07: 30: 53

Особливість курсу в доступності викладеного матеріалу і практичності. Вже після першого уроку ви зможете з легкістю обробляти свої знімки.

Свій курс я орієнтувала на початківців і мою улюблену категорію учнів-молодих мам (якою є я сама), які хочуть швидко і легко навчитися робити маленькі шедеври з фотографій своїх діток.

Саме тому я не даю багато абстрактної теорії і технічної інформації, а лише компактне розуміння суті роботи інструментів. Освоєння інструментів відбувається на практиці, я даю образні наочні приклади і конспекти-підказки (як то кажуть пояснюю все "на пальцях").

Знайомство з кожним інструментом я починаю з" чарівних " слів: Гістограма - це дуже легко, якщо подивитися на неї ось так...

Коли я сама багато років тому вивчала Ps, автор почав зі слів"цей інструмент один з найскладніших і мало хто його розуміє і рідко використовує"...(після цих слів я уникала використовувати цей інструмент ще 2 роки, насправді виявилося все дуже просто). ... Навчаючи обробці, я використовую свій підхід, я нічого не ускладнюю і намагаюся все пояснити буквально на пальцях, використовуючи побутові зрозумілі приклади і асоціації. Наприклад, уявіть собі що маска шару - це як Тонування скла на вашому авто... Це дозволяє моментально зрозуміти суть роботи інструменту і витягти з цього максимум користі.

Моє головне завдання не дати вам пресети і готові алгоритми, тому що вони не будуть працювати скрізь однаково добре. Я хочу щоб в Фотошопі ви відчували себе як риба у воді і, глянувши на фото, могли зробити з нього все що вам захочеться. Щоб ви не металися від майстер-класу одного фотографа до іншого, а могли легко проаналізувати і повторити будь-який стиль.

У цьому курсі я поділюся улюбленими методами і секретами ефективної і швидкої ретуші, кольорокорекції і звичайно поділюся авторською технікою перетворення фотографії в картину маслом, акварель та інше. А далі впевнена ви знайдете свій унікальний стиль і джерела натхнення. Коли пройдете весь курс-обов'язково подивіться мої добірки картин художників різних епох, що зображують жінку, дітей, материнство. Впевнена вони надихнуть і вас.

З найкращими побажаннями, Анастасія Анікєєва.

1) знайомство з програмою"Adobe Photoshop". Корекція фотографій за допомогою режимів накладення.
Оскільки наш курс розрахований і на тих, хто знайомий з програмою, хоче систематизувати і отримати поглиблені знання, так і для тих хто вперше відкрив програму, - ми почнемо цей урок зі знайомства з інструментарієм і робочим простором програми. Знайомиться з програмою ми будемо безпосередньо в процесі обробки фотографії, щоб урок був цікавий і корисний всім.

Вже в першому уроці ви навчитеся простим і практичним маніпуляціям з режимам накладення, щоб істотно підвищити якість і виразність ваших знімків (освітлити, затемнити, збільшити контраст і глибину зображення, накласти текстури і візерунки, виділити композиційний центр).

В кінці уроку ми розглянемо дуже просту і швидку техніку перетворення фото в картину.

1.1 знайомство з інструментами. Режими накладення 00: 41: 27
2) утворення кольору в колірній моделі RGB. Гістограма і тональний діапазон знімка.
В даному уроці ми вивчимо фундаментальні для подальшого навчання поняття: як колірна модель RGB і освіта кольору, точка білого і точка чорного, тон і тональний діапазон знімка, маска шару і коригувальні шари.

А також навчимося "читати" знімок і визначати його потенціал по гістограмі.

На цьому уроці ми продовжимо обробляти фотографії і витягувати з них можливий максимум: навчимося розширювати тональний діапазон знімка, встановлювати правильний Баланс білого, тонувати знімки за допомогою коригувальних шарів.

І в кінці уроку ми розглянемо ще одну художню техніку перетворення фотографії в високий ключ. Тут же ви почнете свої перші кроки по промальовуванні світло-тіньового малюнка особи-один з ключових факторів виразності ваших портретів.

3) колірна гармонія. Кольорокорекція зображення. Camera Raw. Художня обробка знімків, зроблених в не ідеальних домашніх умовах (або як перетворити строкатий інтер'єр в мальовничий фон для вашого портрета)
В даному уроці ми познайомимося з фундаментальними поняттями для кольорокорекції будь-яких знімків: колірний круг і принцип побудови гармонійного поєднання кольорів. Вивчимо 9 схем гармонійного поєднання кольорів і розберемо послідовний алгоритм корекції знімка, починаючи з обробки знімка в Camera Raw.

Розберемо основні інструменти кольорокорекції в програмі Ps: криві, Вибіркова корекція кольору, колірний Баланс, колірний тон/насиченість.

Тут же ми познайомимося з класичними художніми прийомами, які ви зможете з успіхом застосовувати в своїх знімках для посилення обсягу і багатоплановості, температура світла протягом дня, колір світла і тіней і т. п.

При розгляді техніки художньої обробки домашніх знімків ми навчимося позбавлятися від яркостних шумів без втрати різкості і кольорів, застосовувати інструмент Пластика і делікатно виправляти форми обличчя і тіла.

А також навчимося звертати недоліки домашньої фотографії, як строкатий задній фон, в художнє живописне перевагу за допомогою інструменту мікс-кисть.

4) універсальний алгоритм обробки. Портретна ретуш
Даний урок ми почнемо з систематизації наших знань. Ми введемо якийсь універсальний алгоритм обробки і він же буде нашим шаблоном, конструктором для організації ваших записів, конспектів. Це фундаментальний, Організаційний момент, завдяки якому ви почнете усвідомлено вивчати і накопичувати будь-який новий матеріал.

Основна тема уроку-портретна ретуш. Тут ми розглянемо різні методи обробки шкіри для різних портертів. Від Б'юті і великих планів до фотографій в повний зріст, де вимоги до обробки особи мінімальні. Експрес-методи і методи ретельні, трудомісткі. І також розберемо "по кісточках" з чого скалидвается обробка шкіри, там так само є своя последовательнось і свої етапи, які ми можемо замінювати, спрощувати і конструювати з них свої методи обробки.

Крім цього ми також розберемо кілька корисних і прискорюють роботу над портертом способів, як швидко позбутися від волосків на руках, родимок на тілі, жирного блиску і т. п.

Продажник:
https://privatelink.de/?http://anastasiya-anikeeva.com/view-course/1/

Угорі