Ваша дитина зможе добре спати, а у вас буде час на відпочинок! Але перш, ніж ви дізнаєтеся, як це зробити, пройдіть невеликий тест і дайте відповідь "Так" або "ні" на наступні питання:
- ви мама дитини від 0 до 6 місяців?
- вам доводиться довго укладати дитину спати?
- кожне засинання супроводжується плачем?
- дитина часто прокидається вночі?
- ви не висипаєтеся і втомилися від частих нічних годувань?
Уявіть, що є система, яка крок за кроком показує, розповідає і допомагає вам швидко і легко вкласти дитину спати, без виснажливих заколисувань, криків і примх малюка.
Завдяки професійному досвіду і багатьом годинам навчання, набитим власним шишкам, більше 1000 клієнтам, з'явився на світ практичний навчальний курс-система: спокійний сон малюка від 0 до 6 міс.
Семінар для мам з дітьми від 0 до 6 міс., який дозволить вам домогтися швидкого і спокійного засипання малюка. Кожен пункт і рекомендація були неодноразово перевірені на практиці мамами погано сплячих малюків. Кожен пункт був перевірений і мною особисто, на своїй третій дитині. І результат один-Система спокійного сну працює:
- дитина швидко засинає без сліз;
- час укладання скорочується до 10-15 хвилин;
- дитина спить в рази спокійніше і краще;
- прокидається дитина в гарному настрої, і готовий лежати грати іграшками;
- Сон всієї родини стає спокійніше.
а поки невелика подорож у часі....
Ще пару років тому сон малюка представлявся як темна кімната. Ніхто не знав, що відбувається, коли малюк закриває очі і занурюється в сон. Думали, що немовлятам сни не сняться, і під час сну тіло і всі функції організму відпочивають. Вважалося, що сон — це даність, на нього не можна впливати або виправити його.
Мамам давалися стандартні поради, що викликають відчай і сльози:
І ось, шляхом тривалих пошуків, багатьох годин вивчення медичної літератури зі сну, а потім і профільного навчання з дитячого сну, мені вдалося отримати найцінніші знання про дитячий сон, які перевернули мої погляди і життя.
Як я шкодувала, що не знала цього на початку свого материнства!
Місяці мук, переживань і поганого сну щоночі могли б минути нашу сім'ю!
Наскільки просто вирішувалися наші муки з укладанням на сон. Стало зрозуміло які помилки я робила, і з чого потрібно починати покращувати сон дитини.
Я легко налагодила сон своєї дочки.
У нашій родині запанувала довгоочікувана тиша вечорами і ночами (думаю, що і сусіди зітхнули з полегшенням).
Ще пару років тому сон малюка представлявся як темна кімната. Ніхто не знав, що відбувається, коли малюк закриває очі і занурюється в сон. Думали, що немовлятам сни не сняться, і під час сну тіло і всі функції організму відпочивають. Вважалося, що сон — це даність, на нього не можна впливати або виправити його.
Мамам давалися стандартні поради, що викликають відчай і сльози:
- Терпи! Моя дитина теж не спав, але ж виріс.
- потрібно почекати поки підросте, тоді і спати стане краще.
- Викупай його у відварі пустирника, він і поспить довше.
- Іди до лікаря, і лікуй його.
- напевно, у тебе мало молока! Годуй сумішшю і побачиш, що спати стане краще.
І ось, шляхом тривалих пошуків, багатьох годин вивчення медичної літератури зі сну, а потім і профільного навчання з дитячого сну, мені вдалося отримати найцінніші знання про дитячий сон, які перевернули мої погляди і життя.
Як я шкодувала, що не знала цього на початку свого материнства!
Місяці мук, переживань і поганого сну щоночі могли б минути нашу сім'ю!
Наскільки просто вирішувалися наші муки з укладанням на сон. Стало зрозуміло які помилки я робила, і з чого потрібно починати покращувати сон дитини.
Я легко налагодила сон своєї дочки.
У нашій родині запанувала довгоочікувана тиша вечорами і ночами (думаю, що і сусіди зітхнули з полегшенням).
- хотіли б ви, немов по клацанню пальців, вирішити труднощі зі сном у свого малюка?
- хотіли б ви знайти спокійний сон?
- мати вільний час, поки дитина спить і не бути прив'язаною до нього?
- хотіли б ви щоб сон дитини перестав бути для вас проблемою?
https://privatelink.de/?https://uroki4mam.ru/shop/lp-spokojnyj-son-malysha