Дізнайтеся, як допомогти дитині рости здоровою з перших днів життя, звести застуди і хвороби до мінімуму, щоб не стати заручницею лікарів, аптек і лікарень!
семінар, для вас якщо ви:
- Мама дитини (а може і кількох дітей) до 10-12 років. Чим молодша дитина, тим більше можливостей для зміцнення його здоров'я знаходяться в ваших руках. Кожен день ви можете або допомагати дитині зберігати здоров'я, або руйнувати його;
- майбутня мама, яка тільки чекає малюка. У перші 5 днів в пологовому будинку, можна зробити стільки непотрібних дій, наслідки яких будуть нагадувати про себе в найближчі 5-7 років. щоб цього уникнути, почніть приділяти час своїй майбутній дитині вже зараз;
- Мама дитини, яка ходить (скоро піде) в дитячий сад. Ходити 1 день, а потім сидіти на лікарняному 2 тижні — ось реальність більшості мам. Але, цієї ситуації можна і не допустити, знаючи методи і способи підвищення дитячого здоров'я;
- Мама, яка дотримується здорового способу життя і натуральних способів оздоровлення організму. Ви-наша людина! Не заперечуючи, а лише доповнюючи можливості сучасної медицини, можна ростити дитину міцною і витривалою і звести відвідування поліклініки до мінімуму;
- батьки, які хочуть щоб дитина росла здоровою. Це дуже цінно - бути відкритими для нових поглядів, звичок і дій. Щороку тиск на батьків збільшується. Щоб йти своєю дорогою і не бути Пішаком в руках лікарів, важливо розбиратися з основами дитячого здоров'я;
програма курсу:
- в які 3 елементи потрібно вкладати свій час і зусилля, щоб виростити по-справжньому здорову дитину?
- головні секрети дитячого імунітету. Завдяки їм ви перестанете викидати гроші на вітер при покупці непотрібних ліків;
- 3 бар'єри захисту від інфекцій, які потрібно берегти і захищати. Зробивши тільки це, ви скоротите кількість можливих захворювань дитини на 50%;
- Які предмети повинні бути прибрані з вашого будинку назавжди, якщо ви хочете ростити здорову дитину;
- 4 головні причини слабкого здоров'я дитини, які були здійснені в пологовому будинку. Як провести роботу над помилками?
- Як харчуватися дитині, щоб рости здоровим?
- 3 безкоштовних способу загартовування дитини, що займають не більше 5 хвилин вашого часу.
- частий нежить: план дій з 5 пунктів для зміни ситуації;
- Як зберегти здоров'я шлунка і кишечника, щоб не боятися ротавірусної інфекції?
- Список продуктів, які необхідно включити в харчування дитини, якщо ви хочете забути про часті і затяжних хворобах;
- що потрібно прибрати з використання раз і назавжди, щоб забути про ангіну?
- ставити чи не ставити щеплення: як прийняти усвідомлене рішення?
- Головне правило вакцинації для думаючих батьків
- Якщо ставити щеплення-коли, як і від чого?
- про що вважають за краще мовчати лікарі в питаннях вакцинації?
- в садок і школу без щеплень: всі підводні камені від мами 3-х дітей;
- 5 правил грамотної вакцинації, для тих, хто ставить щеплення;
- часті застуди в дитячому садку: як знайти головну причину і усунути її?
- Як захистити свою дитину від заразних дітей в садку, на вулиці і дитячому майданчику?
- 10 заходів профілактики захворювань в осінньо-зимовий період і періоди епідемій і застуд;
- як взаємодіяти з лікарями, щоб не призначали зайвого?
- чим можна замінити дорогі Анаферони, Віферони та інші імуномодулятори?
- Як поводитися під час хвороби дитини, щоб не створити у нього програму "хворіти — це вигідно";
- Психосоматика: алгоритм знаходження прихованих вигод від хвороб дитини.
https://privatelink.de/?http://uroki4mam.ru/shop/lp-zdorov