даний курс вам необхідний, якщо:
- відчуваєте постійну нестачу нових клієнтів, точніше клієнтів зовсім немає, і ви не знаєте, що з цим робити. Я збираюся познайомити вас з декількома маркетинговими стратегіями, з їх допомогою ви налагодите безперервний потік нових клієнтів і не виключено, що навчитеся навіть вибудовувати їх в чергу і перебирати.
- потенційні клієнти відмовляють з вами працювати. У вас не виходить їх переконати і ви не можете і не знаєте як продати їм свою ріелтерську послугу. Я покажу вам, як зробити так, щоб клієнти зверталися до вас за допомогою самі, а не ви бігали за ними. Також я маю намір забезпечити вас відповідями на всі основні заперечення (я не укладаю договір, приведіть клієнта і я буду з вами працювати ...). Більше не буде заперечення, яке застане вас зненацька.
- доводиться знижувати свої комісійні, тільки щоб не втратити клієнта. Я навчу вас прийому "грошова Вилка", який дозволить вам не те, що не знижувати свою комісію, а навпаки збільшити своє винагороди. Причому клієнти сприймуть це абсолютно адекватно, адже це було його рішення.
- клієнти призначають непомірно високі ціни за свої об'єкти. Я покажу вам, як боротися з цим явищам і як довести клієнту, що йому вигідно вийти на ринок з привабливою ціною.
- Не знаєте, як просувати об'єкт нерухомості на ринку або у вас маса об'єктів, але жоден не продається. Я познайомлю тебе з двома стратегіями, які дозволять створити ефект "сарафанного радіо", а також навчу просувати свій об'єкт через Інтернет за допомогою "односторінкових сайтів".
- потенційні покупці тягнуть час, дивляться інші об'єкти, не дають остаточного рішення і змушують тебе чекати і переживати? Ти дізнаєшся, як з цим боротися і як змусити покупця приймати рішення вже на об'єкті під час показу, так як більше часу у нього може і не бути.