Що нового?

Придбаний Усвідомлена стрункість. Тета-Хілінг і зцілення питань зайвої ваги (Євгенія Ощепкова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 166 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 34.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
...Тема зайвої ваги актуальна для багатьох. За статистикою від 40 до 60 відсотків дорослого населення розвинених країн страждають різними формами ожиріння.
Можна скептично ставитися до статистики, краще озирніться, гуляючи вулицями вашого міста. Спостерігайте за людьми в транспорті, парку, офісі, кінотеатрі, супермаркеті. Запевняю, ви щиро здивуєтеся, помітивши таку кількість огрядних людей. Вдивіться знову-скількох повних дітей і підлітків ви виявите!
А ще тема зайвої ваги багатогранна і зачіпає різні сфери нашого життя... Тут Краса і мода, здоров'я і харчування, фізичні навантаження і гармонійний спосіб життя.
Все це, на жаль, давно стало сферою комерції ...

чим ця книга корисна для вас, дорогий читачу?
Я чесно кажу про складнощі, які неодмінно зустрінуться на вашому шляху до стрункості.
Ці труднощі пов'язані не з зовнішніми обставинами. Мова не йде про дорогі препарати, екзотичних продуктах і гонорарах фахівцям. Ці труднощі-всередині вас самих.
У розділі"про те, що допоможе досягти результату..."
я не тільки описую можливі перешкоди, але й пояснюю, як їх обійти.

Розкриваю переваги комплексного підходу.
І головне: книга підкріплена прикладами з практики-надихаючими історіями звичайних людей, які вирішили розірвати порочне коло переїдання, повернути здоров'я і стрункість, що належать їм по праву.
Впевнена-ці історії-відмінна мотивація і для вас. Для тих, кому набридло йти на приводу "хитрого жиру".
До того ж історії, подаровані моїми щедрими клієнтами, перетворили книгу в захоплююче оповідання на стику жанрів! Детективні моменти розкопок переплелися з драматизмом особистих переживань ...
Книга заснована на цілительському досвіді, всі клієнтські історії – реальні. Опис життєвих ситуацій і почуттів дають вам можливість глибше усвідомити себе, задуматися над питанням:

- А які таємниці приховує Моя зайва вага??
Тут я узагальнила досвід практичної роботи, а тому книга буде корисна і тета-практикам, і тим, хто має намір навчитися технології Тета-зцілення.
...На створення цього тексту мене надихнули чудові книги тих, кого я вважаю своїми вчителями – Ліз Бурбо і Віанни Стайбл. І, звичайно, мої клієнти. Ваша наполегливість і націленість на результат вели мене, подібно дороговказною зірці.
Щоб вам було простіше зробити вибір на користь придбання книги, нижче наводжу зміст.

зміст:
Введення
Глава 1. Зайва вага і впевненість/самооцінка
Глава 2. Повнота і фізична привабливість
Глава 3. Зайва вага і жіночність
Глава 4. Зайва вага і колективні програми
Глава 5. Харчова поведінка та сутності
Глава 6. Повнота і грибкова інфекція
Глава 7. І знову – колективні переконання ...
Глава 8. Несподіваний. Про заздрість
Глава 9. Мудрість комплексного підходу
Глава 10. Що допоможе досягти результату
Глава 11. І ще трохи про вплив
Висновок
Додаток 1 і 2
У додатку-Тексти авторських медитацій-примирення з тілом. Новий образ себе.

Формат: PDF, 144 стор
https://privatelink.de/?http://ochepkova.ru/book.html

Угорі