Що нового?

Набір учасників Усвідомлене харчування. 14 кроків до нового життя (Юлія Гусєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 166 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 21.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
мова піде не про дієту, а про психологію харчування. Ця книга для вас, якщо ви:

- знаєте про правильне харчування майже неї і самі практично експерт в простих і складних вуглеводах, білках, рослинних і тваринних жирах і калоріях;

- вже перепробували різні дієти і знаєте багато про те, як потрібно харчуватися, але при цьому у вас є зайва вага;

- сідайте на дієту, скидаєте якусь кількість кілограмів і ... знову набираєте вагу;

- їсте і не завжди можете зупинитися;

- частенько з'їдаєте зайве, шкідливе;

- хочете навчитися правильно харчуватися, вміти зупинятися за столом і не виснажувати себе дієтами;

- розумієте, що не все йде як треба і потрібно щось міняти.

У процесі читання ми разом будемо шукати причини ваших проблем з харчуванням, багато з яких не пов'язані з їжею. А з чим вони пов'язані? Відкрийте книгу, і ви все дізнаєтеся.

Я не обіцяю вам чарівних таблеток для схуднення, я знаю, що ви не схуднете на 10 кілограмів за два тижні.

Якщо ви будете дотримуватися простих правил, то навчитеся:

- не" заїдати " проблеми;

- стримуватися і не об'їдатися вечорами і на святах;

- прислухатися до себе. Що таке усвідомлене харчування?

14 днів турботи про себе. Чарівництва не буде, тільки робота над собою.

Три основні принципи нашої роботи-Актуальність, усвідомленість, відповідальність.

Актуальність-ви розумієте, що у вас є деякі проблеми з харчуванням, і хочете змінити свої харчові звички.

Уважність-ви вчитеся пізнавати себе, усвідомлювати свої справжні потреби і бажання.

Відповідальність - ви відповідально підходите до процесу, точніше, берете відповідальність на себе.

https://privatelink.de/?https://www.litres.ru/uliya-guseva/osoznannoe-pitanie-14-shagov-k-novoy-zhizni/

Угорі