Що нового?

Придбаний Усвідомлені сни (Микола Лу)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 26
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 29.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
У цьому відеокурсі 20 + Відео зі мною і дуже велика стаття де я пояснюю техніки для створення усвідомлених сновидінь.

Рівень практиканта від повного новачка, тобто вам не потрібно щось знати або вміти.

Моя біографія
У мене немає російської освіти, тому я іноді дивно розмовляю і допускаю помилки в російській мові. Прошу прощення за це.
2016-сьогодні: Приватна практика.
2004 — 2016: Психолог-консультант для організацій:
Міністерство оборони Великобританії, Королівські повітряні сили Великобританії( RAF), Національна медична Служба Великобританії (NHS), пожежна Служба Великобританії, Королівська тюремна Служба Великобританії (HMPS). Компанії: Apple, Tetrapak, Motorola, HSBC, Societe Generale, Bank of America, Royal Bank of Scotland, Росбанк, Topshop і більше 100 інших організацій у Великобританії, США, Франції та Росії.
Я працював на вищевказані організації через психологічні консалтингові компанії: (OPP) Oxford Psychologists Press, (A&DC) Assessment & Development Consultants, The Oxford Group, City University (Psychometrics Center — consultancy), University of Westminster (psychometric consultancy within university)
2007-2016: екзаменатор з Європи, з міжнародних психологічних інструментів: MBTI-I, MBTI-II, 16pF, FIRO-b

Моя Освіта
2016-Гештальт терапія (психотерапія) Рівень 3 FORGE 164 години (Росія)
2015-Диплом з Гештальт терапії (психотерапія) Рівень 2 FORGE 200 годин (Росія)
2014-Диплом з Гештальт терапії (психотерапія) Рівень 1 FORGE 200 годин (Росія)
2008-Диплом зі створення психологічних центрів розвитку (Development Centers) (Великобританія)
2008-Диплом зі створення та проводження психологічних центрів з аналізу знань і навичок (Assessment Centers) (Великобританія)
2007-Диплом з психологічного аналізу особистості людини за інструментом FIRO-B (Великобританія)
2007-Диплом з психологічного аналізу особистості людини за інструментом MBTI-II (Великобританія)
2007-Диплом з психологічного аналізу особистості людини за інструментом MBTI-I (Великобританія)
2007-Диплом рівня Level B (int.) у психологічному тестуванні від Британського товариства психологів (BPS) (Великобританія)
2006-Диплом рівня Level A в психологічному тестуванні від Британського товариства психологів (BPS) (Великобританія)
2006-магістр в організаційній психології (M.Sc. in Occupational Psychology) від університету Лондона, Коледж Голдсміт (Великобританія)
2006-Диплом з психологічного аналізу особистості людини за інструментом 16pF (Великобританія)
2005-нагорода за наукову роботу з психології від Даремського університету (Великобританія)
2005-Науковий Бакалавр вищого ступеня (B.Sc. (Hons) 1st) в практичній психології від Даремського університету (Великобританія)
2003-випускник школи Святого Едварда в Оксфорді (Великобританія)
детальніше на продажнику
https://privatelink.de/?https://www.youtube.com/channel/UCIM5e9UE1NpDDDktmlFcoZg?view_as=public

Угорі