Що нового?

Набір учасників Усвідомлений маркетинг. Базовий курс (Дар'я Бурова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 11765 ГРН
Учасників: 0 з 81
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 151.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

що таке усвідомлений Маркетинг?
Успіх за межами цієї реальності! Авторський курс з освоєння інструментів маркетингу для тих, хто готовий продавати з легкістю і не жертвувати своєю усвідомленістю на догоду експертних думок, загальноприйнятих підходів і різних " треба так!"

Даша Бурова про курс:
"Перш, ніж стати фасилітатором Access я більше 10 років займалася маркетингом. У 2011 році я навіть відкрила вузькоспеціалізоване агентство, яке одне з перших стало продавати брендам стратегії присутності в соціальних мережах, розробляти комплексні рішення щодо застосування інструментів інтернет-маркетингу, а потім і зовсім запустила "майстерня брендингу" — це навчання по створенню брендів з локальних продуктів або місць. У списку моїх клієнтів є досить відомі, а є маленькі, та молодецькі! Багато років я крім надання послуг ще й викладала всі ці штуковини в рамках авторських курсів, створених під клієнта на замовлення, або в рамках відомих проектів ікра чи ні. Весь цей час займаючись маркетингом досить успішно, я ніяк не могла зрозуміти ось що:

Чому деякі проекти з гівномаркетингом ростуть і багатіють, а інші ідеально упаковані і роблять все" як прописали кращі маркетологи світу " не продають ні чорта і просто йдуть з ринку?! Відповіддю стала усвідомленість! Ну і розуміння, що найкращі інструменти не дають результату, якщо люди не готові до грошей, продажу, популярності і визнання. І при цьому, готові до всього цього, часто зазнають невдачі тому, що купуються на реальність продану маркетологами і перестають застосовувати усвідомленість і тут теж.

Рецепт, яким ми будемо користуватися:
Маркетинг (базові та актуальні знання) + усвідомленість = успіх за межами цієї реальності "

Угорі