Що нового?

Придбаний В балансі. Курс усвідомленого схуднення і не тільки (Вікторія Ахмедянова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1467 ГРН
Учасників: 0 з 43
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 35.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

у балансі
Авторський курс від Вікторії Ахмедянової, який допоможе полюбити себе і отримати ідеальні форми.

Сформуйте за 28 днів новий спосіб мислення, який допоможе вам створити тіло вашої мрії і вийти на новий рівень любові до себе вже до Нового року.

• як вийти з нескінченного циклу" дієта-зрив-Дієта " і що робити з емоціями, які викликають переїдання.
  • чому вашому мозку вигідно збирати зайву вагу і чому так важко з ним розлучатися.
  • як прийняти і полюбити своє тіло, розуміти його потреби і перестати мучити його обмеженнями в їжі і тренуваннями.
  • як знайти чудову фігуру, зробити шкіру пружною, розправити поставу, прибрати друге підборіддя і стати енергійною без насильства над собою.
що будемо робити?
  1. освоїмо інтуїтивне харчування і почнемо їсти усвідомлено. Назавжди приберемо зі своєї голови страхи з'їсти щось шкідливе після 18:00, перестанемо ділити їжу на хорошу і погану, почнемо їсти вільно і збалансовано і без зважувань їжі.
  2. виконаємо 12 кльових тренувань. Я дам вам відео-програму тренувань, яку ви зможете виконувати вдома без інвентарю, а також дам програму для залу. Буде 2 рівня - для новачків і досвідчених.
  3. усунемо причини переїдань і будемо дбайливо ставитися до себе. Курс містить елементи психотерапії та коучингу і допоможе вирішити проблему зайвої ваги в голові і усунути причину переїдань та інших проблем з їжею.
  4. освоїмо основи йоги і медитацій. Мій вчитель йоги розробив спеціальний комплекс для цього курсу, щоб ви почали краще відчувати своє тіло і вирівняли спину. Також я поділюся техніками медитацій.
  5. впораємося з втомою, навчимося ефективніше розподіляти свої сили. За допомогою цікавих завдань ви навчитеся розумно планувати свій час, виробляти звички і бути продуктивніше.
  6. приберемо другий добірок, скоректуємо щічки і підтягнемо овал обличчя експерт з фейс-фітнесу розповість про те, як міняти своє обличчя за допомогою спеціальних вправ.
https://privatelink.de/?https://sorvette.ru/

Угорі