Ви отримаєте: запис вебінару. За кадром. Про що мовчать фотографії. Вебінар по роботі з клієнтами. Він включає в себе п'ять блоків і цінні бонуси. Тривалість вебінару 2 години 21 хвилина.
що включено:
- на вебінарі ви дізнаєтеся, що важливо для того, щоб клієнти до вас приходили і рекомендували вас. Я поділюся з вами своїм досвідом, розповім реальні моменти моєї роботи з клієнтами, завдяки яким мені стало легко знаходити контакт.
- договір на надання фотопослуг, складений моїм юристом
- покроковий план"як справити правильне враження на клієнтів"
- Чек-лист по складанню пакетів послуг
- Анкета для клієнта
Блок 1.
Перший контакт з клієнтом. Як справити враження? Ваш "зовнішній вигляд". Соцмережі і сайт. Пакети та ціни. Чому це важливо?
Блок 2.
Другий контакт. Запит на зйомку. Як розпізнати якісний запит? 2 типи запитів. Чому я не даю бронювати зйомку в гарячому стані? Навіщо потрібна анкета для клієнта? Чому в спілкуванні я використовую і текст, і аудіо повідомлення? Грошові питання.
Блок 3.
Третій контакт. Що необхідно детально обговорити перед зйомкою? Чому не потрібно знімати, як хтось? Договір і оплата.
Блок 4.
Четвертий контакт. Зустріч на зйомці. Що обговорити ще раз? На що потрібно звернути увагу? Взаємодія на зйомці. Особливості віку дітей. Боязнь і сором. Як допомогти клієнту розслабитися? Помилки, які я допускала.
Блок 5.
П'ятий контакт. Після зйомки. Страх" накосячіл "і"здається, що накосячіл". Як бути? Як розлучитися друзями.
Перший контакт з клієнтом. Як справити враження? Ваш "зовнішній вигляд". Соцмережі і сайт. Пакети та ціни. Чому це важливо?
Блок 2.
Другий контакт. Запит на зйомку. Як розпізнати якісний запит? 2 типи запитів. Чому я не даю бронювати зйомку в гарячому стані? Навіщо потрібна анкета для клієнта? Чому в спілкуванні я використовую і текст, і аудіо повідомлення? Грошові питання.
Блок 3.
Третій контакт. Що необхідно детально обговорити перед зйомкою? Чому не потрібно знімати, як хтось? Договір і оплата.
Блок 4.
Четвертий контакт. Зустріч на зйомці. Що обговорити ще раз? На що потрібно звернути увагу? Взаємодія на зйомці. Особливості віку дітей. Боязнь і сором. Як допомогти клієнту розслабитися? Помилки, які я допускала.
Блок 5.
П'ятий контакт. Після зйомки. Страх" накосячіл "і"здається, що накосячіл". Як бути? Як розлучитися друзями.
https://privatelink.de/?http://maas.photo/product/webinar_behind_the_scenes/?tpclid=facebook.IwAR1X4QDdSp3VHbDF5K5DRZnUv-BGKwyXSXUWC_zrVegm6G434Z9GSn83BiI