Все про те, як підготувати себе, зачати, виносити і народити здорового малюка.
Фокус на харчуванні. Вся інформація з солідних американських і європейських медичних джерел, приправлена моїм досвідом мами і любов'ю.
вам терміново потрібні ці матеріали, якщо:
- Ви тільки плануєте стати мамою. Неважливо, в перший, другий або третій раз. Щоб зачати здорового малюка і за 9 місяців зберегти свої ресурси (читати енергійність, красу і здоров'я), потрібно починати підготовку "чим раніше, тим краще"!
Бажано хоча б за рік до планування дитини привести своє здоров'я на гідний рівень. Я даю вам покрокову інструкцію як це зробити!
- Ви вже носите під серцем малюка. Адже ви у відповіді за два життя. Ця унікальна інформація допоможе вам зробити акценти на здоровому способі життя, а значить принесе величезну користь вам і Вашому ангелу.
- Ви недавно народили і годуєте малюка грудьми. Через ваше молоко дитина продовжує отримувати важливі нутрієнти і я допоможу вам харчуватися збалансовано, так, щоб вистачило і вам, і малюкові!
- Ви недавно народили і відчуваєте себе млявою, слабкою, згаслою. Ви б хотіли підняти ваше здоров'я на новий рівень! Дізнатися, на що важливо звертати увагу, щоб шкіра, волосся і очі сяяли! Як не просто харчуватися, я живити кожну клітинку вашого тіла! Мої рекомендації допоможуть вам відновитися після пологів. Всі ті поради, що я даю для матусь, актуальні і після народження малюка.
- Якщо вам не вдається поки зачати малюка і ви хочете допомогти вашому організму. Сьогодні величезна кількість сімей зазнають труднощів із зачаттям. Дуже часто при цьому їх основні медичні показники в нормі і лікарі розводять руками. У класичній медицині ми втрачаємо один важливий момент-жіноче тіло може дати життя тільки тоді, коли у нього є на це ресурсність. Слабкий і виснажений організм жінки входить в режим "енергозбереження" і просто "відключає" дітородну функцію. Але варто наситити його вітамінами і антиоксидантами, незамінними нутрієнтами і дати енергію, як тіло буде готове до зачаття!
я писала цей гід, будучи вагітною другою дитиною. Тому для мене це щось сокровенне. Від серця до серця, для вас. Нехай всі мами і малюки будуть здорові!
Ваша Др. Рибакова
Продажник:
https://privatelink.de/?https://taplink.cc/dr_ribakova/p/349c75/