Рівень складності: легкий
Кількість уроків: 1 відео-лекція + практичний урок
Тривалість: 50 хвилини
Час доступу: 6 місяців
В лекції детально розказується про всі аспекти догляду за ротовою порожниною матері під час вагітності і як це впливає на стан зубів дитини та її здоров’я в майбутньому. Додатково є практичне відео-інструкція як правильно чистити зуби та користуватись додатковими засобами гігієни ротової порожнини.
Для кого цей курс?
Кількість уроків: 1 відео-лекція + практичний урок
Тривалість: 50 хвилини
Час доступу: 6 місяців
В лекції детально розказується про всі аспекти догляду за ротовою порожниною матері під час вагітності і як це впливає на стан зубів дитини та її здоров’я в майбутньому. Додатково є практичне відео-інструкція як правильно чистити зуби та користуватись додатковими засобами гігієни ротової порожнини.
Для кого цей курс?
- Для вагітних жінок та членів їх родини.
- Для жінок, які планують вагітність та членів їх родини.
- Консультантам зі здорового способу життя чи іншим спеціалістам, які мають відношення до супроводу вагітних чи підготовки до вагітності.
- Здоров'я мами — здоров'я дитини: в лекції розказується, як правильний догляд за зубами під час вагітності впливає на здоров'я майбутнього малюка.
- Уникнення неприємних ускладнень: дізнаєтесь, як уникнути таких проблем, як гінгівіт чи карієс, що часто загострюються під час вагітності.
- Практичні поради для щоденного догляду: після проходження лекції ви отримаєте практичні поради, які зможете впровадити в щоденний догляд для підтримки здоров'я ротової порожнини.
- Вибір правильних засобів: поради з лекції допоможуть обрати безпечні для вагітної зубні пасти, щітки та інші засоби.
- Вплив харчування на зуби: дізнаєтесь, як харчування впливає на стан зубів і ясен в період вагітності, і як підтримувати баланс для здоров'я.
- Психологічний комфорт: Наталя поділиться порадами, як правильно підготуватися до відвідувань стоматолога, щоб уникнути стресу та тривоги.
https://drtolstikovahealthacademy.com/shop/item/7977