Що нового?

Набір учасників Вагітність та догляд за зубами (Катерина Толстікова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1500 ГРН
Учасників: 0 з 20
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 78 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Рівень складності: легкий
Кількість уроків: 1 відео-лекція + практичний урок
Тривалість: 50 хвилини
Час доступу: 6 місяців
В лекції детально розказується про всі аспекти догляду за ротовою порожниною матері під час вагітності і як це впливає на стан зубів дитини та її здоров’я в майбутньому. Додатково є практичне відео-інструкція як правильно чистити зуби та користуватись додатковими засобами гігієни ротової порожнини.

Для кого цей курс?
  1. Для вагітних жінок та членів їх родини.
  2. Для жінок, які планують вагітність та членів їх родини.
  3. Консультантам зі здорового способу життя чи іншим спеціалістам, які мають відношення до супроводу вагітних чи підготовки до вагітності.
Чому ця лекція корисна?
  1. Здоров'я мами — здоров'я дитини: в лекції розказується, як правильний догляд за зубами під час вагітності впливає на здоров'я майбутнього малюка.
  2. Уникнення неприємних ускладнень: дізнаєтесь, як уникнути таких проблем, як гінгівіт чи карієс, що часто загострюються під час вагітності.
  3. Практичні поради для щоденного догляду: після проходження лекції ви отримаєте практичні поради, які зможете впровадити в щоденний догляд для підтримки здоров'я ротової порожнини.
  4. Вибір правильних засобів: поради з лекції допоможуть обрати безпечні для вагітної зубні пасти, щітки та інші засоби.
  5. Вплив харчування на зуби: дізнаєтесь, як харчування впливає на стан зубів і ясен в період вагітності, і як підтримувати баланс для здоров'я.
  6. Психологічний комфорт: Наталя поділиться порадами, як правильно підготуватися до відвідувань стоматолога, щоб уникнути стресу та тривоги.
Забезпечте собі спокій та здоров'я в кожному триместрі вагітності, знаючи все про правильний догляд за зубами. Чекаємо вас на лекції!

https://drtolstikovahealthacademy.com/shop/item/7977

Угорі