оголошую знижку на мій відеокурс 2 в 1 "валяємо зайчика-Тедді Крем-брюле за три дні" і "валяємо ведмедика-Тедді за два дні" -40%. Тепер ціна на них складе 2940 руб замість 4900 руб.знижка триватиме до понеділка 23 грудня.
.
Це докладні відео-уроки, де я крок за кроком показую, як зробити ці іграшки. Ви скачування відео-уроки собі на комп'ютер або ноутбук і працюєте, коли Вам зручно.
.
Кріплення голови і ручок-ніжок у зайчика шплінтове рухливе. Кріплення у ведмедика нитяне, рухливе, голова на шплінті.
Курс розбитий на кілька відео-уроків:
.
Це докладні відео-уроки, де я крок за кроком показую, як зробити ці іграшки. Ви скачування відео-уроки собі на комп'ютер або ноутбук і працюєте, коли Вам зручно.
.
Кріплення голови і ручок-ніжок у зайчика шплінтове рухливе. Кріплення у ведмедика нитяне, рухливе, голова на шплінті.
Курс розбитий на кілька відео-уроків:
- Матеріали та інструменти, на чому можна заощадити, а без чого ніяк не обійтися. Де і що краще купувати.
- Сформуємо голову зайчика, закладаючи опуклу форму носика і щічок . Як зваляти голову мокрим способом. - Зваляємо порожнисте всередині тулуб. Дізнаєтеся, як його зменшити до необхідного розміру.
- Сваляем джгути, армовані дротом. Дізнаєтеся, як зробити потовщення-кінець лапи. Як зробити лапки однакової довжини і товщини. Як не помилитися в симетрії.
- Як вмонтувати шплінт в лапу. Як вимити з готових деталей мило, щоб не залишалося некрасивих розлучень. Секрети Тонування. Як вишити кігтики.
- Дізнаєтеся принцип, як розкласти плоскі деталі-вушка. Як зробити їх всередині рожеві, а зовні білі. Як домогтися симетрії.
- Хвостик-ідеально круглий і гладкий!
- як прокреслити лінію носика і ротика. Визначаємо оптимальне місце посадки вічко. Зробимо вії. Вставимо скляні очі. Дізнаємося, як прикріпити вушка до голови.
- вмонтуємо в голову шплінт.
- Приступимо до складання зайця. Дізнаємося, як зафіксувати шплінт. Прикріпимо всі деталі. Приший хвостик. Дізнаємося, для чого наповнювати тулуб обважнювачем. Наповнимо тулуб наповнювачем, зашиємо. Дізнаємося, як заховати шов. - Ось зайка і готовий! Наведемо остаточний марафет!
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/B6Qk-89FVWj/