Майстер-клас онлайн. 6 грудня о 19.00 мск.
буде дуже корисно, якщо ви
В результаті ви зможете самостійно варити креми, які дійсно будуть відновлювати, зволожувати і лікувати вашу шкіру
буде дуже корисно, якщо ви
- тільки починаєте робити косметику
- вже робите, але у вас багато питань
- хочете почати, але не знаєте, як до неї підступитися
- інструмент новачка-кремовара. Покажу і розповім про варіанти ваг, міксерів, термометрів і баночок. Ви зможете знайти свій оптимальний варіант ціна-якість-зручність.
- виберемо емульгатор. Ви дізнаєтеся принцип підбору емульгатора під свої завдання. Виберемо найпростіший і корисний.
- підберемо масла під ваші завдання. У вас з'являться орієнтири у величезному виборі масел. Покажу композиції масел, які відновлюють шкіру.
- активи: корисні та міфічні. Дам вибірку активів, які лікують, зволожують і працюють з віковими змінами. Розповім про найбільш непотрібних, на які не варто витрачати гроші.
- складання рецепта. Ми складемо рецепт простого, але працюючого крему. З таким рецептом вам буде просто почати кремоваріння.
- технологія кремоваріння. Покажу, Як правильно варити крем. Ви дізнаєтеся секрети і лайфхаки, які допоможуть завжди отримувати стійкі емульсії.
В результаті ви зможете самостійно варити креми, які дійсно будуть відновлювати, зволожувати і лікувати вашу шкіру
Мене звуть Ольга Поверго. Я Господиня школи натуральної косметики, автор і ведуча курсів зі створення косметики "Теорема крему". Автор унікальної системи підбору натуральних олій для догляду за різними типами шкіри.
Для мене важливо, щоб мої учениці отримували тільки якісну і перевірену інформацію, і реально навчилися робити косметику, яка працює.
Тому я присвятила більше 6 років вивченню інгредієнтів, технологій і рецептур. І вже кілька років ділюся своїми знаннями з однодумцями.
Для мене важливо, щоб мої учениці отримували тільки якісну і перевірену інформацію, і реально навчилися робити косметику, яка працює.
Тому я присвятила більше 6 років вивченню інгредієнтів, технологій і рецептур. І вже кілька років ділюся своїми знаннями з однодумцями.
https://privatelink.de/?https://vk.com/varimkrem?w=wall-50566919_2705/all