коли я обговорюю з вами проблеми ваги, коментарі діляться на два табори. Одні не можуть схуднути, інші-поправитися.
майстер-клас для вас, якщо ви:
Хочете позбутися від зайвих кілограмів, але не знаєте як
Не можете довгий час набрати вагу і бажаєте дізнатися, як прийти в оптимальну форму
Мрієте зрозуміти, як зробити так, щоб дієти і тренування давали не короткочасний ефект, а працювали вдолгу
Замислюєтеся про те, як залишатися в здоровій вазі протягом усього життя
Шукаєте ефективні інструменти по роботі з вагою
⠀
я хочу, щоб ви всі досягли своїх цілей!
Набрали вагу або позбулися зайвого.
Прийшли до форми тіла, яка подобається.
Правильно підготували свій організм до змін.
Отримали знання, завдяки яким ви зможете скласти персоналізовану стратегію по роботі з вагою.
⠀
15 серпня о 14:30 за московським часом я запрошую вас на майстер-клас "Ваш шлях до здорової ваги"
⠀
що Ви отримаєте від майстер-класу?
Знання, за допомогою яких ви зможете скласти персоналізовану стратегію по роботі з вагою
Докладний розбір порушення обміну речовин як основної причини проблем з вагою
Інформацію про станах організму, що заважають здоровій вазі, і лайфхаки по роботі з ними
Рекомендації по харчуванню, режиму дня, детоксу і психогігієні як важливим складовим при роботі з вагою
Ефективні практики, спрямовані на нормалізацію ваги
Щоденник харчування для відстеження результатів
майстер-клас для вас, якщо ви:
Хочете позбутися від зайвих кілограмів, але не знаєте як
Не можете довгий час набрати вагу і бажаєте дізнатися, як прийти в оптимальну форму
Мрієте зрозуміти, як зробити так, щоб дієти і тренування давали не короткочасний ефект, а працювали вдолгу
Замислюєтеся про те, як залишатися в здоровій вазі протягом усього життя
Шукаєте ефективні інструменти по роботі з вагою
⠀
я хочу, щоб ви всі досягли своїх цілей!
Набрали вагу або позбулися зайвого.
Прийшли до форми тіла, яка подобається.
Правильно підготували свій організм до змін.
Отримали знання, завдяки яким ви зможете скласти персоналізовану стратегію по роботі з вагою.
⠀
15 серпня о 14:30 за московським часом я запрошую вас на майстер-клас "Ваш шлях до здорової ваги"
⠀
що Ви отримаєте від майстер-класу?
Знання, за допомогою яких ви зможете скласти персоналізовану стратегію по роботі з вагою
Докладний розбір порушення обміну речовин як основної причини проблем з вагою
Інформацію про станах організму, що заважають здоровій вазі, і лайфхаки по роботі з ними
Рекомендації по харчуванню, режиму дня, детоксу і психогігієні як важливим складовим при роботі з вагою
Ефективні практики, спрямовані на нормалізацію ваги
Щоденник харчування для відстеження результатів
https://wowcourseyoung.ru/healthyweightway