Що нового?

Придбаний Ваша жінка повинна бути лише вашою. Важливість уваги. Міняй своє сприйняття (Роман Кудрявцев)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1092 ГРН
Учасників: 0 з 11
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 103.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Автор: Роман Кудрявцев

ваша жінка повинна бути лише вашою

Які умови повинні бути збережені для твого власного щастя? Чому ми вибираємо одну жінку? Послухай, що скаже тобі Роман, коли справа стосується переходу від відносин з багатьма жінками відразу до переходу з відносинами з однією жінкою, яку ти вибираєш, можливо на все своє життя. Не робіть помилки. Послухавши.

тривалість треку: 12 хвилин 27 секунд

важливість уваги
Як збільшити ефективність свого розвитку? На чому має бути твоя увага? Який ключ я передаю вам у цьому мотиваційному аудіозаписі? Це буде приємною загадкою і записом для численного прослуховування.
Насолоджуватися. І розкажи друзям. Будете ебашіть разом. І досягати нових висот разом

тривалість треку: 4 хвилини 59 секунд

змінюй своє сприйняття
Не вистачає мотивації? Не вистачає розуміння? Все ще сумніваєтесь, що мене потрібно слухати? У тому, що я тебе приведу до успіху? У тому, що робити і як Мислити? Це сумніви-так. І я їх розвіваю з магнетичною силою і упевненістю в цьому качающем треку для твоєї чачіли або навушників Beats by Dre.
Взагалі я люблю записувати такі надихаючі - дають стусан і пару усвідомлень треки, - вони качають, вони нагадують, їх можна слухати багато разів поспіль, і накупи 10 таких-можна влаштовувати вечірку з друзями, курити траву і слухати кач від роману про саморозвиток і охуевать. І запис теж корисна-сумніви, невпевненість вимітає досить добре.
Тому че вже там, зроби собі подарунок - подаруй собі кач.

тривалість треку: 12 хвилин 39 секунд

Угорі