Як визначити проблеми зі здоров'ям в карті Ба Цзи?
Карта Ба Цзи, заснована на даті народження людини, може дати вичерпну інформацію про схильність до хворобами, про можливі травми, операції.
Аспект здоров'я вважається в Китаї одним з найважливіших, "немає здоров'я – немає удачі і щастя" - вважається там. Метод Ба Цзи стовпи долі дозволяє дуже точно визначити невдалі для здоров'я періоди, проблеми, які проявляться з віком.
Знаючи про них заздалегідь, можна вчасно провести профілактику і "згладити" прояви хвороби. Крім того, по карті Ба Цзи визначаються найбільш вразливі органи і системи, щоб протягом життя уважно контролювати їх роботу.
Аналіз карти виявляє також проблеми з дітонародженням, небезпека цукрового діабету, інсульту, інфаркту, раку. У стовпах долі кожна людина зможе знайти відповіді на питання " коли виникла хвороба?", "Чому?"і" що можна зробити?"
важливо розуміти, що будь-яка хвороба не виникає нізвідки. В основі проблем зі здоров'ям лежить дисбаланс П'яти елементів, переважання одного над іншим, негармонійні їх комбінації і зіткнення в карті.
Крім того, вплив і конфігурація елементів в карті змінюються щороку, місяць, що теж ставить якийсь "відбиток" на здоров'я людини. Все в цілому важливо вчасно аналізувати, коригувати несприятливі впливи і використовувати позитив.
Для аналізу аспекту здоров'я в карті Ба Цзи потрібно:
Крім того, вплив і конфігурація елементів в карті змінюються щороку, місяць, що теж ставить якийсь "відбиток" на здоров'я людини. Все в цілому важливо вчасно аналізувати, коригувати несприятливі впливи і використовувати позитив.
Для аналізу аспекту здоров'я в карті Ба Цзи потрібно:
- визначити елемент особистості і його ресурси, які живлять і народжують, дають силу карті. Тут використовується цикл народження і руйнування П'яти елементів.
- позначити співвідношення елементів, Небесних стовбурів, Земних Гілок і певних органів
- визначити спадковий фактор, вроджені недуги і вказівку на схильність, проблеми з дітонародженням.
- відстежити проблеми зі здоров'ям по тактам і років
- визначити спорт, роботу, захоплення, які небезпечні для вас, несуть травми, розтягнення, переломи.
https://privatelink.de/?http://onikolaeva.com/