Що нового?

Придбаний Важливі речі. Як змінити своє життя і позбутися зайвого? (Ірина Ковальова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 478 ГРН
Учасників: 0 з 13
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Ми настільки звикли до своєї рутини, що часом не помічаємо, скільки ж речей оточує нас.
у кожному кутку, в кожному ящику, під диваном або в комоді - звідусіль можна витягти якусь цікаву дрібничку з багатою історією. А іноді і зовсім без історії...

Озирніться на всі боки - що можна сказати про людину, яка живе тут? Може, щось варто змінити? Якщо ви хочете позитивних змін у своєму житті, то починати, безумовно, краще з генерального прибирання. Недостатньо просто витерти пил і випрати штори-треба викинути все зайве! Цими титанічними змінами ми і займемося під час нового марафону!

зміст марафону:
Урок 1. Вчимося визначати, яка атмосфера живе у вашій квартирі. Колективне несвідоме та його вплив на ставлення до речей.
Синдром хронічної втоми і його зв'язок з накопиченням речей. Заміщення душевних потреб матеріальними предметами.

Урок 2. Руйнує принцип життя "ДДД": доїдаю, доживаю, доношую. Практична сенсорна вправа " що я хочу і що мені приносить радість?". Речі та ресурс. Хто кому служить: речі вам або ви речам? Визначення ресурсних (позитивних) для вас предметів у вашій квартирі.

Урок 3. Речі-талісмани і речі-ресурси. Підготовка до психологічного розбору гардероба. Визначення власних ролей в житті і їх співвідношення до речей в шафі.

Урок 4. Принципи психологічного розбору гардероба. Практичний розбір.

Урок 5. Наслідки розставання з речами з минулого.

Ірина Ковальова
у марафон включено
5 відеоуроків в запису, які з'являються щодня, з якими учасники можуть познайомитися в зручний для них час, whats up чат для учасників для виконання домашніх завдань і зворотного зв'язку, вебінар по закінченню курсу (2 години).

Вартість участі - 1300 руб
https://privatelink.de/?http://www.studioaurum.ru/irinakovaleva

Угорі