Що нового?

Набір учасників Вебінар CAE + Delta: урок по Speaking і вебінар по Delta M2 (Поліна Кордік)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1214 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 27.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Свої уроки в рамках кваліфікації Delta я повністю присвятила підготовці до CAE і за підсумками курсу отримала оцінку Merit за всіма своїми уроками.

Матеріали, які я розробила в той час, лягли в основу мого курсу підготовки до CAE. Курс пройшли понад 300 осіб і всі успішно склали іспит!

Я вирішила поділитися з вами своїм досвідом і матеріалами, показати той самий живий урок, який Delta-тьютори оцінили на Merit, разом з докладним планом і дослідницькою роботою про CAE Collaborative Task.

А бонусом-запис мого вебінару про Delta Module 2: структура курсу, підводні камені і поради бувалого.

про що ви дізнаєтеся з дослідницької роботи ?
  • про найважливіші навички студентів для успішної здачі CAE Part 3 Collaborative Task і як їм навчати;
  • з якими труднощами найчастіше стикаються студенти при підготовці до усної частини САЕ і як їх можна ефективно подолати;
  • про три ключові ідеї для практики Collaborative task і добірці активностей для кожної з них.
що включає в себе план уроку?
  • аналіз можливих проблем, з якими учні можуть зіткнутися на уроці по Collaborative task і як їх можна вирішити;
  • розгорнутий коментар до плану уроку на 700 слів з методичним і практичним поясненням кожного етапу;
  • профіль класу і учнів з аналізом слабких і сильних сторін;
  • аналіз мовних одиниць, що тренуються на уроці;
  • покроковий план уроку з докладним описом, інструкціями, таймінгом і цілями кожного етапу;
  • всі матеріали до уроку і докладний список літератури.
Кому будуть корисні матеріали ?
  • тому, хто готує учнів до САЕ або інших Кембриджських іспитів;
  • тому, хто готується до САЕ самостійно і хоче дізнатися, як це робити згідно з найвищими міжнародними стандартами викладання;
  • тому, хто мріє або вже планує проходити Delta Module 2 і хоче дізнатися, що з себе представляє курс і робота кандидата, що отримала оцінку Merit!
від студентки іняза до Polina Kordik School of English

Провівши кращі роки дитинства в селі в Ростовській області і відучившись в німецькій спецшколі в Ростові-на-Дону, я вступила на бюджетне відділення перекладацького факультету ім. Моріса Тореза.

Надійшла в ролі статистичної похибки, не інакше.

З третього курсу почала працювати диктором німецької редакції Радіо "Голос Росії" і підробляти усним перекладом. Головне, що я зрозуміла за ті п'ять років іняза - це те, як не треба викладати Іноземні мови. Історіями з Інституту зараз іноді лякаю учнів, але виключно для їх же мотивації.

На момент закінчення університету я встигла попрацювати на п'яти радіостанціях, з них дві – в Німеччині. Тому цілком закономірно, що, отримавши диплом, я поїхала в Штутгарт вчитися на звукорежисера.

Але зі звукорежисурою не склалося. Я повернулася до Москви і вступила до магістратури Інституту лінгвістики РДГУ, паралельно працюючи офісним планктоном.

А потім я зірвала джек-пот у вигляді стипендії Європейської Комісії Erasmus Mundus для шведсько-чеської магістрської Програми, а заодно і останнього бюджетного місця в Стокгольмському університеті.

Оскільки між двома магістрськими програмами я вибрати так і не змогла, вирішила вчитися на обох паралельно.
Повторювати свій досвід нікому не раджу, dont try this at home. Але в якийсь момент я ходила з чотирма студентськими квитками з трьох різних країн в рюкзаку. Один семестр в Чехії мені зовсім не сподобався, але навіть в умовах взаємної антипатії мені все одно вручили "червоний" диплом, який за іронією став єдиним таким в моїй колекції.

А ось в" скандинавському Оксфорді " - Уппсальському університеті – мені було дуже добре. Займалася я там соціолінгвістикою і мовною політикою, а магістрську роботу захистила по мотивації вивчають німецьку в якості другої іноземної.

Але найулюбленішим університетом для мене назавжди залишиться Стокгольмський, мій рідний Alma Mater. Більш щасливою, насиченою і цікавою навчання і дослідницької роботи я собі уявити не могла.

Я вступила на English Linguistics, але розривалася між кафедрою англійської та Інститутом білінгвізму, де навчання велося тільки на шведському. А він у мене був дуже далекий від потрібного рівня, з якого брали на курс. Тоді-то я і дізналася, як найсильніша мотивація піднімає людину з Рівня Elementary до Upper-Intermediate за кілька місяців.

У підсумку, я все-таки змогла перейти в Інститут білінгвізму, який згодом і закінчила. Займалася теоріями освоєння мов, а дисертацію захистила з емотивного лексикону білінгв на матеріалі шведської мови. Я в своєму дослідженні вирішила розібратися, що сильніше впливає на засвоєння слів, що виражають емоції: природне мовне середовище або штучне.

Для цього я набрала групу росіян, що живуть в Швеції і іншу групу росіян, що живуть в Росії, але вивчають Шведську. Заради дослідження навіть довелося вивчити Статистичний аналіз (ДО РЕЧІ, вважаю той курс найкориснішим у своєму житті).

А в результаті виявилося, що мотивація і штучне мовне середовище більше допомагають засвоювати мову, ніж природне!

Я в своєму дослідженні вирішила розібратися, що сильніше впливає на засвоєння слів, що виражають емоції: природне мовне середовище або штучне.

На канікулах я їздила розминати мізки на місячні інтенсивні Мовні курси в Норвегію, Ісландію і на Фарерські острови (спасибі щедрим скандинавським грантам і стипендій!).

Досвід вивчення в цих трьох країнах виявився дуже різним. Фарерці вчили по-старому, з grammar-translation і занудними вправами, а ісландці — навпаки, за ультра-сучасною комунікативною методикою, змушуючи нас бігати по Рек'явіку з певним комунікативним завданням, записувати себе (о жах) на диктофон, говорячи по-ісландськи, і потім розповідати про це в класі!

З тих пір хвалюся тим, що можу (так-сяк) комунікувати на всіх скандинавських мовах. Можу прочитати текст, зрозуміти його відсотків на 80, але не зрозуміти, Датська це або одна з форм норвезького...
https://privatelink.de/?https://polinaenglish.ru/delta

Угорі