у програмі вебінару:
список запитань учасників вебінару: "енергія грошей".
- гроші-соціалізований процес обміну енергією.
- основи багатства країни і людини.
- поріг чутливості і прийняття як еквівалент грошей.
- раптове багатство або банкрутство, чому?
- коло інтересів і спосіб життя: нові технології, подорожі, розвиток.
- гроші за призначенням.
- захисний механізм: благодійність, вегетаріанство, агресія.
- якості характеру блокують багатство; держ закони ведуть до бідності.
- невідповідність потенціалу людини/держави та її фінансового становища.
- енергетика валют: долар, євро та ін.
- тенденція грошей-від матеріальної одиниці у віртуальну.
- сприятливі умови для фінансового благополуччя чоловіків, жінок і держав.
- Рубрика " 50 запитань "(найактуальніші та найцікавіші запитання учасників на тему вебінару, поставлені онлайн).
список запитань учасників вебінару: "енергія грошей".
- Про що думати і говорити, коли рахуєш гроші, коли платиш за що-небудь? А також, коли підписуєш рахунки і документи?
- які дорогоцінні метали, камені, амулети підходять чоловікам, які жінкам для збільшення прийняття, щастя, багатства, здоров'я та інше. Чи є такі рекомендації і градації?
- і чи є географічні місця, які також можуть впливати на можливість збільшення/зменшення енергії, багатства, щастя, здоров'я та іншого... Якщо є назвіть найсильніші позитивні і негативні, будь ласка.
- Саша, Ти говорив, що в парі лекції слухати потрібно обом або не слухати нікому, напрошується пропозиція про створення "весільного салону" )))) зі слухачів. Чи варто розповісти про твої лекції чоловікові, допоможе це поліпшити реалізацію чоловіка?
- чим пояснити те, що при високих доходах постійно (вже протягом декількох років) присутні борги і кредити, які забирають більшу частину заробленого? Якщо немає готовності до грошей, то чому даються такі доходи? Як виправити ситуацію?
- Як краще чинити з кредитами-всі зусилля направляти на їх погашення, надаючи собі у всьому або гасити частково, але при цьому не забувати балувати себе?
- Якщо дуже довго не було грошей і ось гроші нарешті з'явилися, на які цілі краще їх витратити: на повернення боргів, на довгоочікувану відпустку. ...?
- Чи варто вести список покупок, які хочеш зробити, щоб використовувати приходять гроші на те, чого точно хочеш, як рекомендує Брайан Трейсі? Чи обнуляє такий список виконання бажань і задоволення від них?
- Як опрацювати і позбутися сімейного стереотипу, що гроші можна заробити тільки старанною/важкою працею, після якого зазвичай вже нічого не хочеться?
- мене обдурили на велику суму грошей. Правоохоронні органи закрили мою справу. Що робити в такій ситуації, підкажіть?
- Якщо вже собі прописала програму, де гроші будуть невеликі а тут і зараз починаєш напрацьовувати збільшення ємності прийняття грошей, то чи не обернеться це погіршенням мого здоров'я або моїх дітей і онуків або ще гірше....Чи все таки напрацювання покращать майбутнє втілення?
- які закони діють у партнерських взаєминах з рівними частками (50-на-50)?
- гроші, які "світять" попереду: обіцяна зарплата або виплати за договором, приходять дуже туго - із запізненням або в меншій кількості. Як розібратися, в чому може бути причина?
- Олександр, на вашу думку, куди найкраще вкладати гроші, що б вони примножувалися? Нерухомість? Акції?
- Як зрозуміти різницю-наприклад, коли тобі пропонують нову роботу або проект і тебе "ковбасить". Це від того, що ти йдеш в новизну або від того, що тобі взагалі на цю роботу не треба йти?
- є ідея бізнесу, але на шляху її реалізації виникають труднощі, від мене не залежні, як зрозуміти чи варто її реалізовувати? Як в ідеалі повинен проходити процес-легко, з подоланням перешкод або якщо хочеться, то йти напролом, не бачачи ніяких перешкод?
- Чи потрібно допомагати фінансово батькам, якщо вони не особливо "просять"?
- Якщо чоловік заробляє недостатньо кількість грошей, чи потрібно і чи можна заробляти дружині?
- став жаднюгою. Це нормально?
- на бізнес-конференціях часто наводять як приклад себе і свій фактичний дохід з точки А В точку в. як в такій ситуації говорити про факт доходу, при цьому не обнуляти, а перенаправляти енергію на збільшення доходу?
- Якщо з розвитком бізнесу, починають дуже серйозно хворіти діти (діагнози ворогові не побажаєш), що робити?
- Як зробити так, щоб завжди було достатньо грошей?
- протягом багатьох років я спостерігаю наступне: Коли я виходжу на роботу на новий об'єкт, він з згасаючого перетворюється в процвітаючий; матеріальний достаток людей, що спілкуються зі мною зростає; подруги і дружини друзів, які не могли завагітніти по кілька років, вагітніють і народжують після спілкування зі мною і тд і тп. Але з усього цього потенціалу мені самій дістається дуже мало. Чому так відбувається? І як направити енергію на себе?
- Чи можна викладати в соц. мережі фото і відео з люксових курортів, наряди, ресторани і т.д. чи є це хвастощами або це корисно, тому що дивляться і "дарують" увагу...чи впливає це на фінанси?
- Хочу брати участь у тренінгу" інтуїція в дії " в Литві. Дайте будь ласка техніку, щоб прийшли гроші на оплату тренінгу.
- чому не виходить витрачати на себе, дружині і дітям - будь ласка, собі - насилу. Що потрібно, щоб витрачати гроші на себе легко?
- 2 рази давала в борг велику суму грошей і обидва рази не повернули борг. Чи є якась можливість, щоб повернули гроші?
- Бідні родичі просять грошей, знаю, що не повернуть, не даю, є почуття провини. Як відмовляти і залишатися в хорошому?
- гроші то з'являється багато, то зникають як крізь пальці. В чому справа?
- чому шкода витрачати гроші? І чому страшно раптом стати бідним? Що зробити щоб легко і сміливо витрачати?
- Які покупки створюють умови розвитку, і які створюють умови деградації?
- біткоіни-це афера або прорив в майбутнє? Майбутнє грошей - чи буде перехід до віртуальної валюти?
- Якщо всі ми виконуємо прописану програму, прописаний чи "грошовий рівень", вище якого вийти не вийде? Як визначити "свій рівень"?
- Як часто можна додавати 12% новизни, щогодини, кожен день, щотижня?
- У дитинстві почав бояться великих грошей, успіху і хорошого рівня життя. Зараз хочу дозволити собі бути успішним, йти в розвиток і отримувати від цього задоволення. Що зараз робити для цього?
- Чи є поділ в грошах: бізнес, спадок, особисті, батьківські, якщо так, то куди які краще витрачати?
- Що значить, якщо болить поперек і свербить ліва долонька, а гроші не приходять?
- Чи можна допомагати дорослим дітям-син одружений і дочка заміжня вже? Купувати їм нерухомість?
- який взаємозв'язок дозвільної системи різних сфер життя і фінансовим потоком?
- як грошовий потік і зусилля на його досягнення впливає на здоров'я? Питаю, так як багато подорожую (працюю в подорожах за комп'ютером ) і в подорожах одні хвороби, а інші хвороби з'явилися. Зараз, наприклад, слухаю вас з Гаваїв.
- Як збільшити готовність і прийняття до грошей, тобто як збільшити пропускну здатність енергетики? Чи впливає настрій, стан моєї жінки на величину цієї пропускної здатності?
- спілкуюся тільки з людьми, які набагато успішніші за мене: політики і бізнесмени світового рівня. Але сама поки не можу вийти на фізиці на цей рівень, я себе почуваю там вже давно, але на фізиці не проявляється якось. Чому? Мало роблю і багато думаю?
- Що робити, якщо постійно залипаю в те, що маю (комп'ютер, машина і т. д.)?
- а якщо виходиш з дуальності? І вже стирається поняття "погано/добре" і насилу намагаєшся знайти "поганих" людей?
- подумав-зробив. А якщо проект був великий? Те, що планував зробив частково, але результат вже отриманий. Залишилося почуття недоробленого. Потрібно довести до закінчення або намагатися викинути з голови?
- У Німеччині зараз на податкові кошти відбувається фінансова підтримка біженців... Чи варто їм допомагати? Який вплив цей добрий намір допомогти біженцям з боку уряду Німеччини надасть на економічний розвиток в цілому?
- Якщо плануєш велике придбання: дорогу машину, великий і хороший будинок, нова будівля/майданчик для розширення бізнесу-чи можна збирати гроші? Або розраховувати, що необхідні гроші прийдуть в потрібний момент, якщо ці покупки мені корисні?
- зі скрипом на зубах озвучую пацієнтам дорогі плани лікування, боюся, що їх це може злякати, навіть тим, яких ціна не цікавить, намагаюся сам же заощадити гроші пацієнта. В якості роботи впевнений і намагаюся робити дуже добре. Олександр, підкажіть, будь ласка, над якими якостями характеру потрібно працювати?
- Олександр, якої Ви думки про автора Ентоні Роббінса? У своїй останній книжці про гроші він закликає займатися благодійністю, як і він сам, а так само ставить в приклад свій успіх і досягнення. При цьому, його грошовий стан оцінюється високо, але ж, по суті, благодійність повинна була принести йому багато проблем.
- Як зрозуміти, скільки грошей мати як "подушку безпеки" на випадок життєвих непередбачених обставин.
https://privatelink.de/?https://apalienko.com/buy/store/webinars/biznes/webinar-energiya-deneg