Що нового?

Придбаний Вебінар " енергія грошей "(Олександр Палієнко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2059 ГРН
Учасників: 0 з 91
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 23.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
у програмі вебінару:

• гроші-соціалізований процес обміну енергією.
  • основи багатства країни і людини.
  • поріг чутливості і прийняття як еквівалент грошей.
  • раптове багатство або банкрутство, чому?
  • коло інтересів і спосіб життя: нові технології, подорожі, розвиток.
  • гроші за призначенням.
  • захисний механізм: благодійність, вегетаріанство, агресія.
  • якості характеру блокують багатство; держ закони ведуть до бідності.
  • невідповідність потенціалу людини/держави та її фінансового становища.
  • енергетика валют: долар, євро та ін.
  • тенденція грошей-від матеріальної одиниці у віртуальну.
  • сприятливі умови для фінансового благополуччя чоловіків, жінок і держав.
  • Рубрика " 50 запитань "(найактуальніші та найцікавіші запитання учасників на тему вебінару, поставлені онлайн).

список запитань учасників вебінару: "енергія грошей".

1. Про що думати і говорити, коли рахуєш гроші, коли платиш за що-небудь? А також, коли підписуєш рахунки і документи?
  2. які дорогоцінні метали, камені, амулети підходять чоловікам, які жінкам для збільшення прийняття, щастя, багатства, здоров'я та інше. Чи є такі рекомендації і градації?
  3. і чи є географічні місця, які також можуть впливати на можливість збільшення/зменшення енергії, багатства, щастя, здоров'я та іншого... Якщо є назвіть найсильніші позитивні і негативні, будь ласка.
  4. Саша, Ти говорив, що в парі лекції слухати потрібно обом або не слухати нікому, напрошується пропозиція про створення "весільного салону" )))) зі слухачів. Чи варто розповісти про твої лекції чоловікові, допоможе це поліпшити реалізацію чоловіка?
  5. чим пояснити те, що при високих доходах постійно (вже протягом декількох років) присутні борги і кредити, які забирають більшу частину заробленого? Якщо немає готовності до грошей, то чому даються такі доходи? Як виправити ситуацію?
  6. Як краще чинити з кредитами-всі зусилля направляти на їх погашення, надаючи собі у всьому або гасити частково, але при цьому не забувати балувати себе?
  7. Якщо дуже довго не було грошей і ось гроші нарешті з'явилися, на які цілі краще їх витратити: на повернення боргів, на довгоочікувану відпустку. ...?
  8. Чи варто вести список покупок, які хочеш зробити, щоб використовувати приходять гроші на те, чого точно хочеш, як рекомендує Брайан Трейсі? Чи обнуляє такий список виконання бажань і задоволення від них?
  9. Як опрацювати і позбутися сімейного стереотипу, що гроші можна заробити тільки старанною/важкою працею, після якого зазвичай вже нічого не хочеться?
  10. мене обдурили на велику суму грошей. Правоохоронні органи закрили мою справу. Що робити в такій ситуації, підкажіть?
  11. Якщо вже собі прописала програму, де гроші будуть невеликі а тут і зараз починаєш напрацьовувати збільшення ємності прийняття грошей, то чи не обернеться це погіршенням мого здоров'я або моїх дітей і онуків або ще гірше....Чи все таки напрацювання покращать майбутнє втілення?
  12. які закони діють у партнерських взаєминах з рівними частками (50-на-50)?
  13. гроші, які "світять" попереду: обіцяна зарплата або виплати за договором, приходять дуже туго - із запізненням або в меншій кількості. Як розібратися, в чому може бути причина?
  14. Олександр, на вашу думку, куди найкраще вкладати гроші, що б вони примножувалися? Нерухомість? Акції?
  15. Як зрозуміти різницю-наприклад, коли тобі пропонують нову роботу або проект і тебе "ковбасить". Це від того, що ти йдеш в новизну або від того, що тобі взагалі на цю роботу не треба йти?
  16. є ідея бізнесу, але на шляху її реалізації виникають труднощі, від мене не залежні, як зрозуміти чи варто її реалізовувати? Як в ідеалі повинен проходити процес-легко, з подоланням перешкод або якщо хочеться, то йти напролом, не бачачи ніяких перешкод?
  17. Чи потрібно допомагати фінансово батькам, якщо вони не особливо "просять"?
  18. Якщо чоловік заробляє недостатньо кількість грошей, чи потрібно і чи можна заробляти дружині?
  19. став жаднюгою. Це нормально?
  20. на бізнес-конференціях часто наводять як приклад себе і свій фактичний дохід з точки А В точку в. як в такій ситуації говорити про факт доходу, при цьому не обнуляти, а перенаправляти енергію на збільшення доходу?
  21. Якщо з розвитком бізнесу, починають дуже серйозно хворіти діти (діагнози ворогові не побажаєш), що робити?
  22. Як зробити так, щоб завжди було достатньо грошей?
  23. протягом багатьох років я спостерігаю наступне: Коли я виходжу на роботу на новий об'єкт, він з згасаючого перетворюється в процвітаючий; матеріальний достаток людей, що спілкуються зі мною зростає; подруги і дружини друзів, які не могли завагітніти по кілька років, вагітніють і народжують після спілкування зі мною і тд і тп. Але з усього цього потенціалу мені самій дістається дуже мало. Чому так відбувається? І як направити енергію на себе?
  24. Чи можна викладати в соц. мережі фото і відео з люксових курортів, наряди, ресторани і т.д. чи є це хвастощами або це корисно, тому що дивляться і "дарують" увагу...чи впливає це на фінанси?
  25. Хочу брати участь у тренінгу" інтуїція в дії " в Литві. Дайте будь ласка техніку, щоб прийшли гроші на оплату тренінгу.
  26. чому не виходить витрачати на себе, дружині і дітям - будь ласка, собі - насилу. Що потрібно, щоб витрачати гроші на себе легко?
  27. 2 рази давала в борг велику суму грошей і обидва рази не повернули борг. Чи є якась можливість, щоб повернули гроші?
  28. Бідні родичі просять грошей, знаю, що не повернуть, не даю, є почуття провини. Як відмовляти і залишатися в хорошому?
  29. гроші то з'являється багато, то зникають як крізь пальці. В чому справа?
  30. чому шкода витрачати гроші? І чому страшно раптом стати бідним? Що зробити щоб легко і сміливо витрачати?
  31. Які покупки створюють умови розвитку, і які створюють умови деградації?
  32. біткоіни-це афера або прорив в майбутнє? Майбутнє грошей - чи буде перехід до віртуальної валюти?
  33. Якщо всі ми виконуємо прописану програму, прописаний чи "грошовий рівень", вище якого вийти не вийде? Як визначити "свій рівень"?
  34. Як часто можна додавати 12% новизни, щогодини, кожен день, щотижня?
  35. У дитинстві почав бояться великих грошей, успіху і хорошого рівня життя. Зараз хочу дозволити собі бути успішним, йти в розвиток і отримувати від цього задоволення. Що зараз робити для цього?
  36. Чи є поділ в грошах: бізнес, спадок, особисті, батьківські, якщо так, то куди які краще витрачати?
  37. Що значить, якщо болить поперек і свербить ліва долонька, а гроші не приходять?
  38. Чи можна допомагати дорослим дітям-син одружений і дочка заміжня вже? Купувати їм нерухомість?
  39. який взаємозв'язок дозвільної системи різних сфер життя і фінансовим потоком?
  40. як грошовий потік і зусилля на його досягнення впливає на здоров'я? Питаю, так як багато подорожую (працюю в подорожах за комп'ютером ) і в подорожах одні хвороби, а інші хвороби з'явилися. Зараз, наприклад, слухаю вас з Гаваїв.
  41. Як збільшити готовність і прийняття до грошей, тобто як збільшити пропускну здатність енергетики? Чи впливає настрій, стан моєї жінки на величину цієї пропускної здатності?
  42. спілкуюся тільки з людьми, які набагато успішніші за мене: політики і бізнесмени світового рівня. Але сама поки не можу вийти на фізиці на цей рівень, я себе почуваю там вже давно, але на фізиці не проявляється якось. Чому? Мало роблю і багато думаю?
  43. Що робити, якщо постійно залипаю в те, що маю (комп'ютер, машина і т. д.)?
  44. а якщо виходиш з дуальності? І вже стирається поняття "погано/добре" і насилу намагаєшся знайти "поганих" людей?
  45. подумав-зробив. А якщо проект був великий? Те, що планував зробив частково, але результат вже отриманий. Залишилося почуття недоробленого. Потрібно довести до закінчення або намагатися викинути з голови?
  46. У Німеччині зараз на податкові кошти відбувається фінансова підтримка біженців... Чи варто їм допомагати? Який вплив цей добрий намір допомогти біженцям з боку уряду Німеччини надасть на економічний розвиток в цілому?
  47. Якщо плануєш велике придбання: дорогу машину, великий і хороший будинок, нова будівля/майданчик для розширення бізнесу-чи можна збирати гроші? Або розраховувати, що необхідні гроші прийдуть в потрібний момент, якщо ці покупки мені корисні?
  48. зі скрипом на зубах озвучую пацієнтам дорогі плани лікування, боюся, що їх це може злякати, навіть тим, яких ціна не цікавить, намагаюся сам же заощадити гроші пацієнта. В якості роботи впевнений і намагаюся робити дуже добре. Олександр, підкажіть, будь ласка, над якими якостями характеру потрібно працювати?
  49. Олександр, якої Ви думки про автора Ентоні Роббінса? У своїй останній книжці про гроші він закликає займатися благодійністю, як і він сам, а так само ставить в приклад свій успіх і досягнення. При цьому, його грошовий стан оцінюється високо, але ж, по суті, благодійність повинна була принести йому багато проблем.
  50. Як зрозуміти, скільки грошей мати як "подушку безпеки" на випадок життєвих непередбачених обставин.
https://privatelink.de/?https://apalienko.com/buy/store/webinars/biznes/webinar-energiya-deneg

Угорі