Що нового?

Придбаний Вебінар з позиціонування та відбудови від конкурентів. ВІП-пакет (Юлія боягуз)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2611 ГРН
Учасників: 1 з 71
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.2 ГРН
1%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Найсмішніше питання: - Юль, ось ви вчите продажу, а курс свій не продаєте.
Як ви можете навчати продажів, якщо ви не використовуєте ваші техніки і методи?
Всі ось ці заперечення, скрипти ...
  • Так, а ви купили курс?))
  • Так, купила! Але не тому, що ви мені його продали, а тому, що я сама хотіла цей курс. ⠀
І це найкрутіший комплімент продажнику і вже тим більше тому, хто налагодив такі продажі в своєму або чужому відділі продажів.

Продажі-це такий тонкий процес, який потрібно навчитися вибудовувати так, щоб у клієнта навіть думки не виникало, що йому продали. І якщо ваш клієнт впевнений, що він купив сам – це вищий пілотаж в продажах!) Люди дуже люблять купувати - це один з найдоступніших способів зловити кайфушу)), і в той же час, люди не люблять, коли їм продають. І ось в цьому вузькому коридорі продажник повинен вміти маневрувати.

Про мої продажі скажу, що я закриваю продажі в 8 з 10 вхідних заявок, і цими навичками ділюся зі студентами на моєму великому курсі з продажу. У продажах важливо вміти відбудовуватися від конкурентів не тільки за ціновим критерієм. І чітко вибудовувати своє позиціонування.

І 23 жовтня на он-лайн вебінарі, ви можете дізнатися про найперший секрет в продажах-позиціонування і відбудова від конкурентів. Адже, якщо ви і ваш товар, як у всіх, То навіщо купувати у вас? І якщо ви не потрапляєте в очікування цільової аудиторії, то ваша цільова аудиторія точно не захоче купувати у вас. Після вебінарів, ви більше не будете задавати питання, –Товар відмінний, ціни адекватні, цільова аудиторія прописана, а продажів майже немає або покупці йдуть зі словами – дорого...

Ви отримаєте 3 години щільного контенту і можливість отримати відповіді в он-лайн саме по вашій відбудові і позиціонуванню.
Юлія боягуз, 37 років, Москва, родом з Білорусі
  • Підприємець, професійний "продажник" з 15-річним досвідом в різних видах продажів В2В, В2С, В2G, в2р
  • Консультант і тренер з продажу.
Напрямки бізнесу, з якими я працювала як "консультант", "тренер" і "продажник"
Торговий бізнес: магазини, інтернет-магазини, інста-магазини, шоу-руми, дропшиппінг, продажі за зразками.
Інфо-бізнес: освітні курси, вебінари, індивідуальні консультації, продажу доступу до матеріалів, клубам.
Виробничий бізнес: меблі, Легка промисловість, харчова промисловість, народні промисли, Будівельне обладнання.
Бізнес в сфері послуг: бухгалтерські, юридичні компанії, туристичні, ательє, фотографи, відеографи, прокат обладнання та спорядження.
Сфера краси і здоров'я: салони краси, медичні центри, стоматології, масажні центри, Медичні лабораторії, фітнес-центри.
Супровід: держ-контрактів у сфері закупівлі обладнання, сировини, послуг, Продаж франшизи, Лізинг.

Угорі