якщо ви проводите або плануєте проводити вебінари, то обов'язково зіткнетеся з проблемою вибору вебінарної кімнати.
І тут є цілий ряд проблем, які цей вибір ще й посилюють:
Забавно, але придумати це рішення мене змусила одна відома "мега-стабільна" майданчик, за яку беруть 2 тис.рублів на місяць.
І в той момент, коли я повинен був почати вести вебінар, а в ефірі чекало понад 100 осіб, майданчик відмовився працювати.
Резервних кімнат на той момент у мене куплено не було. І довелося складати на ходу.
В результаті, те, що вийшло, перетворилося на постійне рішення, яке я зараз використовую.
Це рішення абсолютно безкоштовне!
І тут є цілий ряд проблем, які цей вибір ще й посилюють:
- нестабільність майданчиків, яка веде до повного провалу вебінару і втрати грошей
- дорожнеча деяких з них, причому часто невиправдана
- Проблема із записом, яка веде до того, що заняття доводиться проводити знову
- і багато, багато інших.
Забавно, але придумати це рішення мене змусила одна відома "мега-стабільна" майданчик, за яку беруть 2 тис.рублів на місяць.
І в той момент, коли я повинен був почати вести вебінар, а в ефірі чекало понад 100 осіб, майданчик відмовився працювати.
Резервних кімнат на той момент у мене куплено не було. І довелося складати на ходу.
В результаті, те, що вийшло, перетворилося на постійне рішення, яке я зараз використовую.
Це рішення абсолютно безкоштовне!