про що цей курс
~
Уявіть, що ви йдете по шляху вашого призначення. Ви спокійні, тому що знаєте себе, свої завдання і легко спілкуєтеся з тими, кого зустрічаєте на своєму шляху, тому що ви їх розумієте... уявіть, що вам більше ніколи не доведеться боятися майбутнього і звертатися до астролога за порадою.
У 2003 році я почала вивчати астрологію і дізналася багато різної інформації і технік, які повинні були стати в нагоді у вивченні гороскопів, але 70% інформації мені так і не знадобилася не для себе, не для консультування клієнтів. Коли я почала викладати ведичну астрологію, я вирішила, що буду розповідати тільки те, що реально використовую в щоденній практиці і що "працює" для мене, а значить може стане в нагоді і вам! Звичайно, є інші техніки, які можна вивчати додатково, але це вже як тюнінг для самого себе. У знаннях немає межі досконалості!
Мій авторський курс з ведичної астрології-це один із шляхів до розуміння себе і навколишнього світу. Це простий, але ефективний метод, необхідний для того, щоб зрозуміти себе, дізнатися таланти, карму, призначення і вміти заглядати в майбутнє.
Ведична астрологія-це для мене?
~
Світ рухається в бік розвитку свідомості і внутрішніх ресурсів людини. Коли людина стає на шлях саморозвитку, для нього "включається" ведичний гороскоп і, таким чином, західний варіант гороскопу може більше для конкретної людини "не працювати". Західний і ведичний — це два різних гороскопу, а, значить, і дві різні людини. Адже різниця в розрахунках становить 23 градуси.
Якщо ви втратили віру в астрологію, можливо, ви просто не знайшли правильного підходу для вивчення себе. Якщо ви вивчали Західну астрологію і хотіли б швидко і легко перекваліфікуватися на ведичну, то цей курс також для вас!
Для кого цей курс
~
Для новачків
Для людей з базовими знаннями в астрології і бажанням вивчити себе і вплив карми глибше
Для знаючих
Для тих, хто вивчав Західну астрологію, але хотів би розібратися і у ведичній астрології
Для експертів
Для астрологів, які хотіли б вивчити кармічний аспект гороскопу і поглибити свої знання
Якщо вам подобається простота і інтенсивність в навчанні, без складних термінів і тільки найнеобхідніше, то, що можна відразу використовувати на практиці, то підписуйтесь на курс! Курс ведичної астрології складається з 9 модулів. Якщо в кінці курсу ви хочете отримати сертифікат про закінчення курсу, вам потрібно буде прослухати всі модулі та скласти іспит про закінчення курсу. Про теми кожного модуля можна дізнатися більш детально в їх описі.
Модуль 09 . Практика астролога
Практичні поради для початківців астрологів і тих хто вже консультує. Як підготуватися і провести консультацію. 10 кроків до успішної практики в астрології. Етика консультування в астрології. Підводні камені і психологія консультування. Все що потрібно знати будь-кому хто консультує клієнтів, ви дізнаєтеся на цьому модулі.
https://www.vedmir.com/video-kursi/vedicheskaya-astrologiya
Останнє редагування модератором: