ведична хіромантія– як навчитися передбачати, використовуючи тільки великий палець
Цей розділ ведичної хіромантії тільки недавно став розкривати свої секрети, років 10 тому на Заході про цей вид передбачення було практично нічого не відомо. Але завдяки джерелам з ведичної хіромантії, а так само працям сучасних дослідників, ми можемо навчитися бачити конкретний вік більшості життєвих подій людини використовуючи тільки великий палець.
Використовуючи великий палець можливо передбачити періоди удач і труднощів, проблем зі здоров'ям, взаємини, переїзди, відносини в сім'ї, догляд батьків, модель поведінки в сім'ї, фінансові успіхи та інші важливі життєві події
Теми вебінару
Форма великого пальця
Ніготь
Лінії на великому пальці
Датування ліній великого пальця
Пхала Рекха-достаток і сім'я
Мадхура рекха-освіта
Мандра Рекха-подорожі та переїзди
Мана Рекха-ілюзії
Раті Рекха - подружні стосунки
Маліка рекха-сім'я
Кесара Рекха-достаток і фінансові поліпшення
Ваджра Рекха - багатство
Ріпу (Мангала) рекха-вороги і проблеми
Знаки на фаланзі волі
Знаки на фаланзі логіки
Логіка читання великого пальця
Приклади читання долі по великому пальцю
Цей розділ ведичної хіромантії тільки недавно став розкривати свої секрети, років 10 тому на Заході про цей вид передбачення було практично нічого не відомо. Але завдяки джерелам з ведичної хіромантії, а так само працям сучасних дослідників, ми можемо навчитися бачити конкретний вік більшості життєвих подій людини використовуючи тільки великий палець.
Використовуючи великий палець можливо передбачити періоди удач і труднощів, проблем зі здоров'ям, взаємини, переїзди, відносини в сім'ї, догляд батьків, модель поведінки в сім'ї, фінансові успіхи та інші важливі життєві події
Теми вебінару
Форма великого пальця
Ніготь
Лінії на великому пальці
Датування ліній великого пальця
Пхала Рекха-достаток і сім'я
Мадхура рекха-освіта
Мандра Рекха-подорожі та переїзди
Мана Рекха-ілюзії
Раті Рекха - подружні стосунки
Маліка рекха-сім'я
Кесара Рекха-достаток і фінансові поліпшення