Що нового?

Набір учасників Великий 3D-курс по тортах (Марія Маграт)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3677 ГРН
Учасників: 0 з 16
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 239 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

нарешті рада анонсувати великий курс по 3d-тортах!
Курс, в якому ми цілком і повністю зануримося в світ воістину дивовижних і незвичайних тортів!

нас чекають 3 дні багатогодинних лекцій з елементами практики і демо, а також за підсумком курсу ми зробимо з нуля 2 торта різного рівня складності, об'ємну фігурку і кілька декоративних композицій. Більш детальна інформація - в каруселі.

‼ Я хочу бачити на курсі тільки тих, хто дійсно зацікавлений в отриманні знань, в професійному зростанні і розвитку. Тих, хто готовий працювати над собою, думати. Тих, кому не страшно працювати над оформленням по кілька годин. Тих, хто хоче вийти на зовсім інший рівень.

Курс ідеальний для тих, хто давно хотів, але боявся працювати з формами і мастикою, а також для тих, хто ще не до кінця впевнений у своїх силах і недавно почав шлях в 3D-тортах.

Сертифікати про навчання цього разу отримають тільки ті, хто пройшов курс і здав свої роботи на перевірку.

‼ Також за підсумком курсу Я відберу кілька найсильніших учнів, яких заберу з собою в новий міжнародний проект-колаборацію, який відбудеться в 2022 році.

Всіх учасників курсу чекають бонуси від різних магазинів і виробників, а також розіграші подарунків, рецептів і деяких минулих курсів.

Ну, і, наостанок: ДОСТУП до цього курсу назавжди. Ви зможете повернутися до всіх матеріалів, уроків і відео через рік, два або навіть 10.

Курс розпочнеться 28 серпня, а закінчиться в середині вересня. Заняття будуть розбиті на блоки.
Вартість участі-8500 до 1 вересня, 10000 - після. Кількість місць обмежена.

https://www.instagram.com/p/CSjzsZ6NjMU/?utm_source=ig_web_copy_link

Угорі