великий КУРС за СПЕЦ-ціною 4000 р
КУРС З ВИШИВКИ ГЛАДДЮ З ТРЬОХ РОБІТ.
Курс ідеальний від нуля, для тих, хто не має досвіду у вишивці.
Підемо від бази і основ до майстерного рівня вишивки.
Ви навчитеся вишивати за моїм алгоритмом, зрозумієте тонкощі і нюанси, побачите і відчуєте саме різницю у вишивці різних об'єктів.
1. Почнемо з квітки шипшини
Вивчимо класичну художню гладь: як робити плавні переходи, класти стібок.
Навчимося двосторонньої гладі, щоб вишивати об'ємні елементи, листочки і бутони.
І, звичайно, навчимося застосовувати декоративні та допоміжні шви.
2. Наступна робота-пташка Кукабарра (гігантський зимородок)
Будемо вчитися трансформувати класичний стібок під шерсть тварин і оперення птахів. Як товщина стібка, напрямок і спосіб його укладання впливає на візуальний ефект і як домогтися пухнастості при вишивці тварин і пташок.
3. І завершальний етап навчання-метелик
Тут ви побачите, за яким алгоритмом я вишиваю всіх своїх метеликів і метеликів. Навчимося робити опрацьовану, деталізовану вишивку. Реалістичну! Це тонка витончена робота. Тут будуть вже майстерні техніки і прийоми.
КУРС З ВИШИВКИ ГЛАДДЮ З ТРЬОХ РОБІТ.
Курс ідеальний від нуля, для тих, хто не має досвіду у вишивці.
Підемо від бази і основ до майстерного рівня вишивки.
Ви навчитеся вишивати за моїм алгоритмом, зрозумієте тонкощі і нюанси, побачите і відчуєте саме різницю у вишивці різних об'єктів.
1. Почнемо з квітки шипшини
Вивчимо класичну художню гладь: як робити плавні переходи, класти стібок.
Навчимося двосторонньої гладі, щоб вишивати об'ємні елементи, листочки і бутони.
І, звичайно, навчимося застосовувати декоративні та допоміжні шви.
2. Наступна робота-пташка Кукабарра (гігантський зимородок)
Будемо вчитися трансформувати класичний стібок під шерсть тварин і оперення птахів. Як товщина стібка, напрямок і спосіб його укладання впливає на візуальний ефект і як домогтися пухнастості при вишивці тварин і пташок.
3. І завершальний етап навчання-метелик
Тут ви побачите, за яким алгоритмом я вишиваю всіх своїх метеликів і метеликів. Навчимося робити опрацьовану, деталізовану вишивку. Реалістичну! Це тонка витончена робота. Тут будуть вже майстерні техніки і прийоми.
КУРС квітка шипшини * * *
Ідеально підходить для зовсім новачків, особливо для тих, хто зовсім ніколи нічого не вишивав і уявлення не має як це відбувається
Універсальний і практичний курс - адже всі сучасні Стилі художньої вишивки беруть початок від цієї техніки.
Без цих базових принципів нікуди.
У цьому курсі будуть техніки:
Класична Художня гладь
Двостороння атласна гладь
Допоміжні та Контурні стібки
Декоративні стібки і вишивка бісером
⠀
Художня гладь-це основа основ, абетка і база вишивки.
Більшість сучасних технік вишивок будуються на принципах класичної художньої гладі.
Вже володіючи тільки однією цією технікою можна вишивати все що завгодно - від квітів до портретів!
КУРС метелик• * *
Ви багато мене запитували Як навчитися вишивати красиві, опрацьовані роботи...Вже на майстерному рівні.
Щось зовсім не перехоже на курси для новачків.
Я створила для вас цей великий і красивий дизайн для того, щоб ви могли собі дозволити відразу вчитися вишивати художньо-глибокі роботи, творити красу і надихати інших!
Курс дуже докладний. Я вже все все продумала за вас. Заздалегідь дала всі відповіді на всі можливі питання.
Розповіла все таким чином, ніби вчу людину, яка ніколи не чула, що існує вишивка!
Підходить як для новачка, так і для майстра, який бажає підвищити свій рівень
Що входить в Курси:
Ідеально підходить для зовсім новачків, особливо для тих, хто зовсім ніколи нічого не вишивав і уявлення не має як це відбувається
Універсальний і практичний курс - адже всі сучасні Стилі художньої вишивки беруть початок від цієї техніки.
Без цих базових принципів нікуди.
У цьому курсі будуть техніки:
Класична Художня гладь
Двостороння атласна гладь
Допоміжні та Контурні стібки
Декоративні стібки і вишивка бісером
⠀
Художня гладь-це основа основ, абетка і база вишивки.
Більшість сучасних технік вишивок будуються на принципах класичної художньої гладі.
Вже володіючи тільки однією цією технікою можна вишивати все що завгодно - від квітів до портретів!
пташка. Цікавий курс
на якому можна навчитися вишивати оперення птахів або шерсть тварин.
Все пухнасте і волохате
У чому його особливість: ми з вами будемо видозмінювати класичну техніку гладі під потрібний нам візуальний ефект.
Щоб стібки були схожі на пір'ячко.
Ви побачите як ми міняємо техніку для досягнення реалістичного ефекту: робимо різними стібками різні види оперення-і гладке і скуйовджене...довгі і короткі пір'ячко. Будемо вишивати на маленькому обмеженому просторі і на великому.
На цьому курсі ви спробуєте себе у вишивці фауни, живих об'єктів-побачите як оживає пташка у вас в руках на п'яльцях. Після цієї роботи у вас вже не буде страху перед вишивкою тварин і птахів.
Дизайн вишивається швидко і цікаво.
Курс підходить як для зовсім новачка в гладі, так і для тих, хто ніколи не вишивав тварин або птахів ,але спробувати хотілося
на якому можна навчитися вишивати оперення птахів або шерсть тварин.
Все пухнасте і волохате
У чому його особливість: ми з вами будемо видозмінювати класичну техніку гладі під потрібний нам візуальний ефект.
Щоб стібки були схожі на пір'ячко.
Ви побачите як ми міняємо техніку для досягнення реалістичного ефекту: робимо різними стібками різні види оперення-і гладке і скуйовджене...довгі і короткі пір'ячко. Будемо вишивати на маленькому обмеженому просторі і на великому.
На цьому курсі ви спробуєте себе у вишивці фауни, живих об'єктів-побачите як оживає пташка у вас в руках на п'яльцях. Після цієї роботи у вас вже не буде страху перед вишивкою тварин і птахів.
Дизайн вишивається швидко і цікаво.
Курс підходить як для зовсім новачка в гладі, так і для тих, хто ніколи не вишивав тварин або птахів ,але спробувати хотілося
Ви багато мене запитували Як навчитися вишивати красиві, опрацьовані роботи...Вже на майстерному рівні.
Щось зовсім не перехоже на курси для новачків.
Я створила для вас цей великий і красивий дизайн для того, щоб ви могли собі дозволити відразу вчитися вишивати художньо-глибокі роботи, творити красу і надихати інших!
Курс дуже докладний. Я вже все все продумала за вас. Заздалегідь дала всі відповіді на всі можливі питання.
Розповіла все таким чином, ніби вчу людину, яка ніколи не чула, що існує вишивка!
Підходить як для новачка, так і для майстра, який бажає підвищити свій рівень
Що входить в Курси:
- Докладний список матеріалів-з посиланнями де можна подивитися і купити
- Огляд матеріалів: голок, п'ялець, тканини та іншого приладдя-все що вам треба знати. Як вибрати, чим користуюся я
- ескіз
- відео-інструкції як треба підготуватися до вишивки: перенесення ескізу на тканину, запяливание, закріпка нитки і так далі...
- Поетапні відео всього процесу з коментарями-від першого до останнього стібка.
- Велике керівництво (методичка) з поетапними фото всього процесу і описом.
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/katembroideryart/