Що нового?

Набір учасників Великий передноворічний розпродаж Здоров'я. Платиновий збірник (Олексій Маматов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3861 ГРН
Учасників: 0 з 81
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 49.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
******148 уроків у комплекті є
Загальна тривалість 48 годин<бр/>
У комплекті " Платиновий "включені 10 кращих тренінгів, які отримали найвищі оцінки наших передплатників, а також 2 додаткових тренінги, що не входили ні в один з раніше публікувалися збірок:" Код Здоров'я "і"лікар без диплома".*****
Найкраще з того, що Клуб активного довголіття готував для вас весь попередній рік. Це самі опрацьовані, найефективніші, самі робочі практики і методики комплексного відновлення здоров'я, дбайливо розподілені по окремих тренінгах!

У комплекті містяться не тільки ефективні методики профілактики захворювань, але і потужні вправи для оздоровлення та відновлення внутрішніх органів.*****
Тут ви знайдете блок уроків з більш поглибленими вправами для впливу на найрізноманітніші системи організму.*****
Перевага цього комплекту - найбільш повний склад практик і рецептів для поліпшення здоров'я, а також два унікальних курсу: 1 – з перепрошивки коду свого здоров'я і налаштування організму на відновлення і омолодження, 2 – курс з надання допомоги собі і своїм близьким в екстрених випадках до приїзду швидкої допомоги, а також спеціальна програма підготовки домашнього фахівця-оздоровленца "Сам собі лікар".***** Баланс фізичних, психічних і духовних практик, який витриманий у всіх програмах а.Маматова – це секретний ключик для відкриття дверей у світ Здоров'я і довголіття.*****

***** результат від занять ви відчуєте з перших усвідомлених тренувань по будь-якій з програм "Платинового збірника"
148 уроків * 48 годин
148 уроків * 48 годин
10 500 руб.
125 000 руб.
<клас div= "bbcodeblock значення BBCode"> ****** https://amamatov.ru/2020ny-layer

Угорі