Що нового?

Набір учасників Великий розпродаж! (Тетяна Турятка)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2170 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 98.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Що робити:
*** 1. "Як розгалужуватися з денгами"
***** Запишіть марафон. 13 уроків. 7 окремих аудіо опрацювань. 4 медитації в рамка вебінар. Теми: Що таке денджі? Обличчя і роль грошей в нашому житті. Денджі по-жіночий і по-чоловічий. Як об'єднати матеріальне і духовне? Генетичні переконання пов'язані з денгами. Страх грошей і страх залишитися без грошей. Що вам заважає з денгами? Цінність грошей.***** ***** *** 2. "Про відчуження"
Запишіть марафон. 4 вебінару + 2 дод.заклинання. Розбираю на чому побудовані ваші віднесення. Які ролі ми граємо у відносини? Проекції і образи на свого чоловіка/дружину. Поділяємо практику заповіту минулих відносин. Дитяча позиція у відведеннях. Я говорю про правила у відносинах. День і относ. Страх заробляти більшого партнера. Страх залишається одним/одним. Хто я в цих стосунках? Медитація на залучення іншої душі.***** ***** *** 3. "Як стати автором свого життя і змінити його на краще"
Запис інтенсив. 2 вебінари. Я говорю про підсвідомість, і як воно вливається в наше життя і рішення. Обговоримо питання покликання себе, проживемо НД спектр емоцій. І навчимося відновлювати себе в ресурсному складі. Як рід і родові сценарії вливаються в наше життя. Як легко зібрати ці сценарії. Навчимося розкривати свої навички та здібності. Прибираю одну зі сфер вашого життя за допомогою потужної практики.***** ***** *** 4. "Медитативний марафон"
Запишіть марафон. 5 уроків. 5 день народження в собі і свою підсвідомість
Теми медитації: почуття гідності. Недолік і дефіцит. Достаток. Стрес, гнів, стійкість, негативні емоції. Тіло і багато іншого.***** ***** *** 5. "Медитативний вечір з Анною Кітні"
Запис отримання досвіду з Англії + переклад Туретка Тетяна. 1 відео. Ви поринете в атмосферу любові свого власного серця, відчуєте в своєму житті більший достаток і любов. Відчуєте миттєві результати в ваших переконаннях і відчуттях після очищає медитації. ***** ***** + подарунок
Вебінар "Денджі ест".

Запис вебінару. 1 відео
***** вебінар " Синдром самозванця. Запрошення".
Запис вебінару. 2 відео.***** ***** *****
https://privatelink.de/?https://turyatka.ru/sale

Угорі