Що таке magic?
Тариф magic це тариф , на якому на додаток до загальної програми ( до тарифу без magic) буде три ефіри Олексія Гришина, майстри "езотерики без шизотерики" і наш спільний ефір з Олексієм про той самий 2024: хто володіє інформацією той володіє світом або як мінімум ситуацією.
Тариф без magic це тариф, на якому тільки мої 8 прямих ефірів, 12 занять з практикою.
Якщо готові дивитися ширше, беріть c magic. Не ваша тема-беріть без.
Я був(а) на психоСАМР в минулому році, чи буде щось нове ?
CAMP йде 1 раз на рік, Програма щоразу нова. Якщо минулого року camp був присвячений розвитку особистості, то цього року він присвячений життю в епоху змін. Немає жодної теми, яка була в минулому році.
Які теми розглядаємо:
як приймати складні рішення
як працювати зі стресом"в домашніх умовах"
я втомився (а) вирішувати, я втомився (а) робити, хочу просто жити нормально як відпочити і зажити
робота над позитивним мисленням, але без токсичного позитиву ( коли погано від гарного настрою)
адаптивний інтелект - як навик виживання в 21 столітті
діаграма особистості або тверезий погляд на себе
чому цілі не досягаються, а бажання не збуваються
комплекс візуального сприйняття-або швидка орієнтація в ситуації через надивленість
чому ризик і шанс одне і теж
і багато іншого
В magic додатково ефіри на теми:
точка збірки-як у будь-якій ситуації зберегти динаміку особистого та фінансового розвитку
позбавлення від ментальних податків
моя улюблена тема "гроші в кризу"
той самий ефір про 2024
Тариф magic це тариф , на якому на додаток до загальної програми ( до тарифу без magic) буде три ефіри Олексія Гришина, майстри "езотерики без шизотерики" і наш спільний ефір з Олексієм про той самий 2024: хто володіє інформацією той володіє світом або як мінімум ситуацією.
Тариф без magic це тариф, на якому тільки мої 8 прямих ефірів, 12 занять з практикою.
Якщо готові дивитися ширше, беріть c magic. Не ваша тема-беріть без.
Я був(а) на психоСАМР в минулому році, чи буде щось нове ?
CAMP йде 1 раз на рік, Програма щоразу нова. Якщо минулого року camp був присвячений розвитку особистості, то цього року він присвячений життю в епоху змін. Немає жодної теми, яка була в минулому році.
Які теми розглядаємо:
як приймати складні рішення
як працювати зі стресом"в домашніх умовах"
я втомився (а) вирішувати, я втомився (а) робити, хочу просто жити нормально як відпочити і зажити
робота над позитивним мисленням, але без токсичного позитиву ( коли погано від гарного настрою)
адаптивний інтелект - як навик виживання в 21 столітті
діаграма особистості або тверезий погляд на себе
чому цілі не досягаються, а бажання не збуваються
комплекс візуального сприйняття-або швидка орієнтація в ситуації через надивленість
чому ризик і шанс одне і теж
і багато іншого
В magic додатково ефіри на теми:
точка збірки-як у будь-якій ситуації зберегти динаміку особистого та фінансового розвитку
позбавлення від ментальних податків
моя улюблена тема "гроші в кризу"
той самий ефір про 2024
https://privatelink.de/?https://vesperfin.com/courses/course/psikhocamp/