фітнес в домашніх умовах
Курс з 21 відеотренування, який поліпшить твоє життя у всіх сенсах!
Що Ви отримаєте в результаті
Для кого:
Я дипломований тренер з досвідом роботи більше 13 років. Це означає, що я наперед знаю що ви робите і як ви робите. Навіть через екран я буду вас контролювати і поправляти!
На заняттях зі мною у вас створиться відчуття персональної тренування
Не важливі:
- Вік
Почати займатися можна в будь-якому віці. Вік 30% моїх учениць від 45 років (найстаршій 65 років). Якщо немає медичних протипоказань і є бажання, то почати ніколи не пізно!
- Комплекція тіла і фізпідготовка
Навіть якщо в твоєму житті ніколи не було спорту — це відмінна можливість почати!
Так само ідеально підходить, якщо вже активно займаєшся спортом.
Курс з 21 відеотренування, який поліпшить твоє життя у всіх сенсах!
Що Ви отримаєте в результаті
- рельєф, прес, круглі сідниці, опрацювання всіх м'язів
- пройдуть болі в спині, шиї, попереку
- більше енергії! Пройде хронічна втома
- поліпшення самопочуття, підвищення імунітету
- покращиться постава, хода
Для кого:
- Хто хоче здорове тіло. Зміцнивши м'язи, ви забудете про болі і втому.
- Хто постійно зайнятий роботою. Тренування займає всього півгодини і не витрачаємо час на дорогу.
- Для молодих матусь. Тренування додадуть енергії і сил, допоможуть відновити красу.
- Хто хоче поліпшити своє життя у всіх сенсах. Уулучшается самопочуття, зовнішній вигляд. Це надає тобі впевненості в собі, частіше буде гарний настрій. Це відразу помітять всі навколо: і чоловіки; або якщо у вас є чоловік — це помітно поліпшить ваші відносини; і ваші діти, яким ви потрібна молода, весела і життєрадісна
Я дипломований тренер з досвідом роботи більше 13 років. Це означає, що я наперед знаю що ви робите і як ви робите. Навіть через екран я буду вас контролювати і поправляти!
На заняттях зі мною у вас створиться відчуття персональної тренування
Не важливі:
- Вік
Почати займатися можна в будь-якому віці. Вік 30% моїх учениць від 45 років (найстаршій 65 років). Якщо немає медичних протипоказань і є бажання, то почати ніколи не пізно!
- Комплекція тіла і фізпідготовка
Навіть якщо в твоєму житті ніколи не було спорту — це відмінна можливість почати!
Так само ідеально підходить, якщо вже активно займаєшся спортом.
https://privatelink.de/?https://viaphoto.ru/fitnes