Що нового?

Придбаний Вічні гойдалки ваги (Олександра Алексєєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 917 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 20.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Ви експерт в дієтах, калоріях, лікувальному голодуванні? Але при цьому ваш шлях нагадує гойдалки-п'ять скинула-сім набрала?
або ви просто мрієте скинути кілька кілограм, але вам це ніяк не вдається, тому що у вас" такий метаболізм"," гормони","вік вже не той"?
Можливо, ви, як і я, входите і в ту, і в іншу групу?
Точніше, якщо ви читаєте цей текст і він вам цікавий, ви входите, а я входила.

Тому що в якийсь момент свого життя мені вдалося розірвати це порочне коло і нарешті почати жити в межах бажаної ваги.

Не приховую, для цього мені перш за все, знадобилося величезна кількість знань, причому не тільки з психології.

Хоча саме завдяки тривалому проходженню серйозної програми з харчових розладів мені вдалося свою особисту проблему вирішити!

Після того, як я зрозуміла алгоритм, пішло ще якийсь час для реалізації його на практиці. І тільки коли я побачила на собі, що він працює, я вирішила поділитися своїм величезним, не побоюся цього слова досвідом і знаннями з вами.

що відбуватиметься на вебінарі?
я розповім:
  • про психологічні та поведінкові фактори, що сприяють набору зайвої ваги.
  • про ефективні і дієві способи для їх зміни
  • про те, що створює пастку "вічні гойдалки" і як ви можете з неї вийти
  • про ті перешкоди, які чекають нас в процесі зниження ваги і про те, як їх обійти
  • Я дам вам конкретні прийоми для зміни своєї харчової поведінки на всіх рівнях, починаючи від психологічного і закінчуючи фізичним
  • розкрию секрет роботи з важкими випадками на кшталт "гормональні проблеми" "спадковість"і" вік "
    в результаті ви зможете вибудувати таку стратегію схуднення, яка дозволить вам скинути вагу в комфортному режимі, а також утримати його.
    Ви звільните багато внутрішньої енергії на інші справи, що позитивно вплине на їх реалізацію і ваш особистий успіх!

Тривалість вебінару?
    Дві години з перервою в десять хвилин.

https://privatelink.de/?https://chanceforchange.ru/vebinar-vechnye-kacheli-vesa/

Угорі