Що нового?

Придбаний Від чого ростуть м'язи насправді (Олександр Пасько)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 331 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 34.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Ось і надрукована моя перша книга під назвою "від чого ростуть м'язи насправді. Бодібілдинг і фітнес навиворіт".

Підписана до друку 22.02.2022...

Повинна була піти до друку 24.02.2022...

Але як би там не було, вона надрукована. У травні 2022.

Я не буду поширюватися про те, що і як в ній написано. Дуже багато часу і сил пішло на її створення - весь 2021й рік. На скронях змісту і так все ясно.

Скажу одне: книга байдужим не залишить нікого.

Хтось скаже, що більшого марення в житті не читав, але таки прочитає її до кінця і порекомендує іншим як приклад найбільшої єресі всіх часів і народів.

Хтось прочитає перший раз, заплющить очі, помотає головою і візьметься читати вдруге, думаючи, що в якомусь місці під час її читання звернув не туди в своєму розумінні написаного. Але в підсумку буде ловити інсайти на кожній сторінці.

А хтось буде відразу щиро радіти тому, що з кожним наступним словом книга все більше підтверджує його власні здогади і припущення.

З такої точки зору, яка представлена в моїй книзі, м'язову гіпертрофію і гіперплазію, зростання сили і витривалості, наслідки харчування і застосування фармакології, бодібілдинг, Фітнес, силові види спорту, фізіологію, біохімію, роботу нервової і м'язової систем та інші процеси людського тіла ще ніхто не описував в одному джерелі (хоча, можливо, я помиляюся і просто не зустрічав ці тексти).

В якійсь мірі книга " від чого ростуть м'язи насправді. Бодібілдинг і фітнес навиворіт " є чимось середнім за формою викладу між роботами Томаса Майерса, Буланова Юрія Борисовича, Протасенка Вадима і Майка Ментцера. Але інформація в ній абсолютно не схожа з тим, що можна прочитати у перерахованих вище авторів. Вона досить вибухонебезпечна для незміцнілої психіки, бо повністю перевертає уявлення про м'язової гіпертрофії, методах і принципах тренувань в силових видах спорту, про принципи харчування і тд. Прочитавши її, ви почнете по-справжньому розуміти те, що, як і чому відбувається з вашим тілом і з вашими м'язами на тренуваннях і поза ними.

Про те, що описано в книзі, ще ніхто не писав в контексті спорту, здоров'я і тілобудування.

Хоча, можливо, мені все це приснилося, і вся інформація в книзі не має нічого спільного з реальністю.

Але, для того, щоб її оцінити, її потрібно прочитати.

До речі, на зображенні обкладинки є прихований посил. Ті, хто знайомий з моїми тренувальними курсами "переформатування", "переформатування 2.0", "трансформація" та іншими, думаю, швидко його вловлять. Але цей посил-не вся суть книги, а лише частина.

Мені б дуже хотілося, щоб книга принесла якомога більше користі всім тим, хто її прочитає, бо вона випускалася не заради сувенірної, а заради практичної та інформаційної функції.

Те, що в ній написано, точно змінить ваш підхід до тренувань і ваше ставлення до Вашого здоров'я - цінність як першого, так і другого для вас точно виросте!

Захоплюючого читання!

Миру і душевного спокою вам!

https://privatelink.de/?https://bbright.one

Угорі