Що нового?

Набір учасників Від новачка до професіонала (Іван Калмиков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3677 ГРН
Учасників: 0 з 33
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 115.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
популярним предсказательним інструментом в нашу бутність є колода Таро. Її використовують не тільки ворожки, а й психологи і навіть Бізнес-тренери в якості підказок, як розвинути свою справу і вивести себе на новий професійний рівень. Комусь не ясна ситуація в своєму особистому житті, когось турбують робочі негаразди. А для когось важливіше зберегти здоров'я фізичне, психічне і духовне. Колода Таро може допомогти вам стати більш усвідомленим і розуміючим, що вас чекає за поворотом життя.
Чи варто продовжувати відносини з невірним коханим?
Чому я самотня/самотня?
Що треба робити, щоб знайти справжнього партнера?
Чи варто залишатися на колишньому місці роботи і чекати підвищення?
Які перспективи бізнесу/проекту?
Який стан здоров'я? Як лікувати і чим?
Які я можу використовувати методи підтримки здорового стану? - це лише мала частина питань, на які ви зможете отримати відповіді і навіть більше.

Більше 14 років я збирав інформацію про Таро в різних джерелах, навчався у кращих майстрів Росії і країн зарубіжжя, і відбирав тільки найточніші і ємні значення карт перевірені особисто мною за всі ці роки, які будуть актуальні в усі часи. І зараз я готовий поділитися з вами цією коштовністю. Мій курс розрахований на людей самого різного складу і допоможе вам досягти будь-які цілі за допомогою Таро-діагностик. Курс буде корисний, як новачкам так і досвідченим практикам, що використовують колоду Таро для конкретних завдань. Не треба думати, що Таро може тільки відповідати на любовні, професійні та медичні питання. Діапазон застосування неймовірно широкий і на своєму курсі я розбираю його з усіх можливих сторін.

Тепер ви зможете:
  • розуміти значення і головну суть всіх 78 карт!
  • бачити загальну картину ситуації через розклад, вміло поєднуючи значення карт!
  • прокачувати свої предсказательние навички і постійно вдосконалюватися!
  • отримайте прийоми інтерпретації складних карт в розкладі!
  • зрозумієте попереджувальні знаки долі і як запобігти/виправити насуваються проблеми!
  • Станете фахівцем високого рівня допомагає не тільки собі а й іншим!
Я пропоную зануритися Вам в цей нескінченний світ взаємодії з вищими Силами і своєю підсвідомістю через колоду Таро. Ви навчитеся прийомам, які будете використовувати все життя і вони вас ні раз ще виручать.

Чим унікальний мій курс? Тим, що він увібрав в себе знання всіх інших напрямків Таро. Він має основи розуміння системи Таро та основні ключі до застосування знань на практиці. Адже недостатньо просто викласти карту на питання ,потрібно ще включитися в егрегор Таро, про це і буде мій курс, щоб Ви безпомилково змогли прояснити минуле, зрозуміти сьогодення і підготуватися до майбутнього! Крім популярних тим/сфер ворожіння, ви також зрозумієте, як застосовувати Таро для саморозвитку.
https://privatelink.de/?https://www.youtube.com/channel/UCMvo4-nr8QmnQtjzBBIvQIw/community

Угорі