Що нового?

Придбаний Від сором'язливого до впевненого в собі (Девід Морін) українською

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10000 ГРН
Учасників: 2 з 25
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 416 ГРН
8%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму

Self-Conscious to Confident
Автор: David Morin
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 2,5 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2025
Приклад перекладу

Дата готовності - 31.07.2025

Self-Conscious to Confident (David Morin)

Побудуйте впевненість у собі, Перестаньте турбуватися про те, що подумають інші, і почніть бути собою

Я Девід Морін.

Кілька років тому я, мабуть, виглядав успішним на перший погляд. Але я не відчував успіху.

Чому?

Тому що я все ще відчувала себе ніяково і нервувала.

Я не знав, що сказати (і мене часто ігнорували в групових розмовах). Я зав'язала в нудній світській бесіді, замість того щоб налагодити глибокі зв'язки з людьми, які мені подобалися.

Всередині мене був океан невпевненості, я турбувалася про те, що інші подумають про мене.

Швидко вперед 8 років, і я зазирнув під кожен камінь, випробував усі методи і прочитав усі поради щодо соціальної нервозності та соціальних навичок.

Інтерес до того, що я дізнався, був величезним. Можливо, ви бачили мої статті в таких журналах, як Business Insider та Lifehacker.

Сьогодні мені пощастило щодня ділитися своїм досвідом з тисячами людей.

Отже, через що саме ми будемо проходити?

Ось кілька основних моментів з навчального плану програми:

Через що ми будемо проходити

Тиждень 1: постійна впевненість і самоповага зсередини

• Вам знайомі всі ті негативні думки і почуття, які ви відчуваєте по відношенню до себе? Ми методично розберемо їх і розберемо, що раціонально, а що ні. Більшість думок, як виявляється, не засновані на реальності, і просто розбиття їх дає більш реалістичний, позитивний погляд на себе. Це цікавий і мотивуючий перший крок.
  • Таким же чином ми отримаємо реалістичне уявлення про те, що інші думають про вас. (Це дозволить нашим послідовникам відчувати себе набагато легше в соціальних мережах).
  • Ми познайомимося з по-справжньому впевненими в собі людьми і розкриємо їх секрети. Ми дізнаємося, як вони можуть бути захищені від невпевненості в собі, самокритики, страху невдачі або того, що думають інші. Коли ви менше переживаєте, життя стає веселішим. І що ще важливіше, це дозволяє вам робити всі ті дивовижні речі, на які ви раніше не наважувались.
  • Ми розберемо внутрішню роботу вашої підсвідомості, яка в даний час викликає страх і занепокоєння у вашому мозку. Ми будемо використовувати нові потужні вправи з когнітивно-поведінкових досліджень, щоб назавжди змінити ці старі, вкорінені моделі мислення. Ви вільні робити в житті все, що хочете, коли вас більше не пов'язують старі переконання.
  • І багато іншого…

Тиждень 2: самосвідомість: як відчувати себе впевнено і невимушено в будь-якій ситуації.

• Ми змінимо наші внутрішні установки, коли справа доходить до впевненості, щоб автоматично і інтуїтивно відчувати себе по-справжньому впевнено (без необхідності "налаштовуватися", "накачуватися" або усвідомлено думати про це).
  • Коли наші Учасники тільки вступають в групу, вони часто бувають занадто суворі до себе. Ми будемо використовувати потужні методи, щоб бути більш сприйнятливими та підтримувати себе так само, як ми підтримуємо своїх друзів.
  • Тренуйте увагу, щоб не зациклюватися на своїх думках, краще усвідомлювати поточний момент і позбавлятися від сором'язливих думок. Доведено, що вони особливо ефективні для тих, хто більше турбується або нервує.
  • Ви коли-небудь помічали, що деякі можуть бути впевнені в собі, не володіючи зовнішністю, статусом або фінансами? Якщо вони можуть бути задоволені собою, то і ми теж зможемо. Ви будете впевнені в собі, навіть якщо якась частина вас або Вашого життя вам не подобається.
  • Чому вам не потрібне "цікаве життя", щоб зацікавити інших, і чого ми можемо навчитися у харизматичних людей, щоб привернути до себе увагу оточуючих.
  • Як перестати турбуватися про те, подобаємося ми іншим чи ні.
  • І багато іншого…

Тиждень 3: впевненість через автентичність

• Ви коли-небудь помічали, що деякі намагаються бути впевненими в собі, але це виглядає фальшиво, і їх низька самооцінка просвічує наскрізь? У цьому курсі ми поговоримо про те, як розвинути в собі справжню, гармонійну впевненість. Справжня впевненість-це не видимість. Це те, чим ми є насправді.
  • Розвивайте свою послідовність та автентичність, щоб стати людиною, якою ви дійсно хочете бути.
  • Станьте по-справжньому впевненим у собі, ніколи не відчуваючи себе шахраєм чи "фальшивкою".
  • Як бути впевненим у собі, не проявляючи при цьому самовпевненості, фальші або зарозумілості.
  • Як не "перестаратися" і не виглядати впертим, коригуючи свою поведінку
  • Уникаючи будь-якої схильності виглядати нужденним.
  • Зберігаючи 100% чесності в будь-якій життєвій ситуації.
  • І багато іншого…

Тиждень 4: впевненість у спілкуванні з ким би то не було

• Уявіть, що Ви знаєте, в якій би соціальній ситуації ви не опинилися, ви будете знати, що сказати і про що говорити. Ви зможете зробити себе незабутнім. Вдосконалення наших навичок спілкування робить нас більш впевненими в собі.
  • Як відчувати себе невимушено і вести бесіду природним чином. (Більше не буде незручної тиші, коли ви будете турбуватися про те, що сказати далі.)
  • Як навчитися невимушено жартувати в повсякденному житті.
  • Як подолати незручну розмову і почати вести цікаву розмову, яка допоможе вам по-справжньому зв'язатися з людьми.
  • Як крок за кроком перейти від "привіту" до природного пошуку спільних інтересів і цікавої дискусії про них.
  • Саме те, що Вам слід робити, коли в голові порожньо і ми не можемо придумати, що сказати.
  • Що робити, щоб ніколи не турбуватися про те, що сказане вами прозвучить дивно або нерозумно.
  • І багато іншого…

Тиждень 5: впевненість у групах та нових ситуаціях

• Протягом усього життя я завжди найбільше боявся нових груп. Я можу засвідчити силу цього тижня і з нетерпінням чекаю, коли ви зможете випробувати це на собі:
  • Відчувати себе по-справжньому впевнено навіть у великих або галасливих компаніях і в нових ситуаціях, таких як нова робота, новий клас або вечірня прогулянка.
  • Як миттєво зв'язатися з людиною, яка Вам подобається, замість того, щоб застрягти в нескінченній розмові.
  • Як не боятися інших (навіть якщо вони дуже успішні, високі, зарозумілі, галасливі або привабливі). Ви зможете познайомитися з будь-якою людиною вашого рівня.
  • Дізнаєтеся секрети харизматичних людей, які запам'ятовуються і на яких звертають увагу, коли вам цього хочеться.
  • Виступайте в групових бесідах і будьте залучені в розмову, сприймайте всерйоз, слухайте і не перебивайте.
  • І багато іншого…

6 тиждень: впевненість у Знайомствах та стосунках (з друзями, родиною та партнерами)

• Впевненість приваблива. (Насправді, коли справа доходить до побачень, це важливіше, ніж гроші чи зовнішність!) На цьому тижні ми розглянемо…
  • Як розмовляти і поводитися з людиною, яка Вам подобається
  • Як говорити з будь-якою людиною, яка Вам подобається, з непохитною впевненістю, не турбуючись про те, як ви себе поведете і що про вас подумають оточуючі.
  • Починати розмову з будь-якою людиною, яка Вам подобається.
  • Бути стійким до відмов. (Уявіть, чого ви можете досягти в житті, коли перестанете турбуватися про те, що Вас відкинуть або зазнають невдачі.)
  • Ніколи більше не ризикуйте, що невпевненість встане між вами і тим, кого ви любите.
  • Використовуйте впевненість, щоб створити міцні зв'язки з партнерами, родиною та друзями.
  • Точно знати, як поводитися з токсичними або домінуючими людьми, не піддаючись їх емоційному впливу.
  • Завжди знати, як протистояти людям, які поводяться неповажно.
  • І багато іншого…

Тиждень 7: впевнене життя

• Соціальна тривожність впливає не тільки на дружбу і побачення. Це перешкода у всіх сферах життя. Ось чому цей тиждень настільки важливий: ми розглянемо, що насправді допомагає нам жити повноцінним життям.
  • Які невеликі зміни в нашому житті мають величезне значення і дозволяють нам жити так, як ми того заслуговуємо.
  • Здатність повністю довіряти комусь, коли ми знаємо, що це приносить нам користь.
  • Нищівна прокрастинація і відсутність дисципліни.
  • Завжди жити по-максимуму-залишатися на вершині світу і не соромитися невпевненості в собі або того, що можуть подумати інші.
  • Система для формування саме тих звичок, які необхідні вам для яскравого, приємного і повноцінного життя.
  • І багато іншого…

Тиждень 8: постійне підтримання та зміцнення вашої впевненості в собі.

• Ось де ми зробимо наступний крок і закріпимо ваші результати. Тут ви також знайдете сфери, в яких можна просунутися ще далі: ви навчитеся використовувати харизму, яка може змінити ваше життя.
  • Розвивайте постійну впевненість у собі, яка буде з вами в будь-якій новій життєвій ситуації.
  • Я не знаю, скільки разів у житті у мене була мотивація, але потім я втрачав її, впадав у песимізм і зазнавав невдач. Тут ми подбаємо про те, щоб ваші результати залишалися незмінними, навіть якщо ви зіткнетеся з труднощами або зазнаєте невдачі.
  • Просунутий рівень: стати по-справжньому харизматичним. Що таке харизма? Так, цьому може навчитися кожен. Ми розберемо це в деталях, і ви дізнаєтеся, як стати по-справжньому привабливою особистістю.
  • Просунутий рівень: жити так, щоб оточуючі поважали вас, як ви того заслуговуєте.
  • І багато іншого…

Безкоштовний бонус

Зробивши замовлення сьогодні, ви також отримаєте цей приголомшливий бонус, який допоможе вам підняти вашу впевненість у собі на новий рівень:

Оволодіння мовою тіла (вартість: 97 доларів: ви можете придбати його безкоштовно)

Я хочу, щоб ви оволоділи мовою тіла, щоб контролювати те, як ви себе представляєте. Цей бонус-це збірка всіх найважливіших принципів для розуміння та досягнення більш впевненої та природної мови тіла.

Девід ілюструє принципи відео і картинками. Разом з Девідом Віктор проаналізував усі відео та додав вправи та поради щодо вдосконалення та розуміння мови тіла.

Це те, що Ви отримуєте в рамках програми:

• Повна і проста у використанні система, яка додасть вам впевненості в собі і яка була перевірена сотнями бета-тестерів і учасників
  • Довічний доступ до 8-тижневої програми та всіх майбутніх оновлень.
  • 51 відеоролик, в якому все детально пояснюється в покрокової, простий для розуміння формі.
  • Більше 32 вправ (які не є дивними або страшними, а призначені для того, щоб навчити вас новому, впевненому мисленню), як показали дослідження, значно підвищують впевненість в собі.
  • Персональна допомога Девіда і Віктора, коли ви її потребуєте.
  • Спільнота однодумців, які підтримають і зрозуміють вас.
  • Ваша власна персоналізована "щоденна система", яка підтримує вашу мотивацію і гарантує, що ви будете слідувати їй до кінця.
  • БОНУС: оволодіння мовою тіла (вартість: 97 доларів: ви отримуєте його безкоштовно).
  • 15-денна гарантія повернення грошей без питань, якщо ви не в захваті від досягнутого прогресу.

139$

Сторінка продажів:
https://socialself.com/self-conscious-to-confident-rp/

Угорі