Що нового?

Набір учасників Від учня до майстра (Алекс Грей)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 22905 ГРН
Учасників: 0 з 127
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 187.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

що ви дізнаєтеся:
  • Як торгувати ф'ючерсами і Форекс
  • Як управляти своїми грошима і знизити ризики
  • Повний семінар в pdf форматі і 3-х місячний доступ до моє ТБ
  • Кращі секрети професіоналів
торгівлі будуть вашими!

мій перший курс "від учня до майстра".
Є спеціально розробленою програмою для тих, хто серйозно ставиться до навчання, як торгувати ф'ючерсами (форекс в тому числі).

ось що Ви отримуєте:
1) Ви отримуєте можливість на щотижневій основі бачити як я відбираю ринки для визначення руху( фундаментальні фактори), які інструменти найкраще використовувати для конкретного ринку і багато іншого. У цих відео рекомендаціях крок за кроком ви будете пізнавати секрети успішного трейдингу. Учні першого курсу отримують 3-х місячний доступ до мого ТБ. Це ваш шанс зазирнути через плече професійного трейдера щотижня.

Розкрию секретні прийоми, які дозволяють нам миттєво дізнатися, на яких ринках торгувати.

Я пропоную методи, які я особисто використовую. Це було перевірено і торгується в режимі реального часу.
Ці методи використовують професіонали. Вони не в пресі, і не доступні в будь-якому іншому місці. Вони є унікальними .
  1. по-друге, я покажу вам, коли торгувати ... і як використовувати в своїх інтересах сезонні коливання на ф'ючерсних ринках (форекс в тому числі). Я буду вчити вас, як визначити, які ринки краще для торгівлі. Я відкриваю правила моїх стратегій входу і виходу з ринку, які дозволяють мені мати співвідношення ризик потенційний прибуток 1 до 10 і навіть більше 1 до 60.
  2. по-третє, я розкрию свої секрети як правильно ви повинні торгувати. Новачки роблять багато дурних помилок, але я скажу вам заздалегідь, що робити, так що б ви почали торгувати правильно-як професіонал з самого початку. Я покажу все, що я дізнався від кращих трейдерів планети і керуючих інвестиційними фондами . Також ви отримаєте курс в PDF форматі.
Цей всеосяжний, PDF курс "від учня до майстра" є повним навчальним посібником — крок за кроком-уроки і докладні графіки, які пояснюють і ілюструють мої найкращі торгові методи, стратегії і правила управління капіталом.
Це керівництво повністю підходить для тих хто має нульові знання трейдингу на біржі. Приклад реальної угоди дивіться нижче.

https://privatelink.de/?https://masterfutures.ru/kurs-pervyj-uroven/

Угорі