Що нового?

Набір учасників Від верхньої частини камери до останнього знімка в Photoshop (Олена Свєтлова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5515 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 249.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

онлайн-курс з дитячої та сімейної фотографії
"Від кнопочок на фотоапараті до останнього штриха в Фотошопі"

Зараз найцікавіший час, коли мільйон можливостей навколо і потрібно швидко приймати рішення!
Поки хтось думає, інший вже бере і робить!

для КОГО ?
  • для тих, у кого є дзеркальний фотоапарат;
  • Для мам, які хочуть навчитися професійно фотографувати своїх діток, поповнюючи сімейний альбом, по-справжньому, красивими і цінними фотографіями;
  • для амбітних мам, які хочуть фотографувати не тільки своїх діток, а й стати професійним комерційним фотографом, як я;
  • для початківців фотографів, які хочуть систематизувати наявні знання і отримати відсутні пазли по техніці і естетиці зйомки, а також навчитися моїй обробці фотографій;
  • для тих, хто крокує в ногу з часом і використовує сучасні технології для самоосвіти;
  • для тих, хто цінує свій час і комфорт!
що Ви отримаєте:
  • ви, нарешті, розберетеся в налаштуваннях свого фотоапарата і навчитеся керувати ним, а не він вами;
  • будете легко розбиратися в фототехніці;
  • навчіться красиво фотографувати в ручному режимі і дізнаєтеся секрет кнопки "шедевр";
  • дізнаєтеся всі особливості і фішки дитячої та сімейної зйомки;
  • навчіться ефективній, швидкій та чистій обробці фотографій;
  • поповніть свій альбом прекрасними фотографіями вже під час курсу;
  • і навіть більше....набагато більше...!
розбираємося в Налаштуваннях фотоапарата або " навіщо всі ці кнопочки?"
(режими зйомки, стилі зображення, методи фокусування, витримка, діафрагма, ІСО, гістограма, шкала експозиції). Домашнє завдання.
Вчимося робити красиві по світлу і кольору кадри.
(експозиція і баланс білого, вчимося бачити світло).Домашнє завдання.
Все про фототехніку-фотоапарати і об'єктиви, які бувають, чим відрізняються, що краще вибрати?
(фокусна відстань, глибина різкості, фокальна площина, розмитий задній фон). Домашнє завдання.
Композиція або " я знаю як фотографувати, тепер хочу, що було красиво!".
(правила композиції, точка зйомки, позування в дитячій і сімейній зйомці, гармонія кольору) домашнє завдання.
Особливості зйомки з дітьми різного віку, починаючи від народження або "як не зійти з розуму, фотографуючи трьохліток?"
(психологічні та фізіологічні особливості дітей різного віку, які потрібно враховувати при зйомці, практичні рекомендації та "фішки", позування). Домашнє завдання.
Практичний урок по зйомці з природним світлом. Відео з моделями.
(світло жорсткий, м'який, контровий, прямий, бічний і як з ним поводитися). Домашнє завдання.
Обробка фотографій в Lightroom - як це роблю я. домашнє завдання.
Обробка фотографій в Photoshop-як це роблю я. домашнє завдання.
Підведення підсумків, розбір заключного домашнього завдання, сльози радості
ФОТОГРАФУВАТИ ЛЕГКО! ЯКЩО ЗНАЄШ ЯК!
https://privatelink.de/?http://elenasvetlova.ru/on-lajn-kurs-dlja-nachinajuschih

Угорі