онлайн-курс з дитячої та сімейної фотографії
"Від кнопочок на фотоапараті до останнього штриха в Фотошопі"
Зараз найцікавіший час, коли мільйон можливостей навколо і потрібно швидко приймати рішення!
Поки хтось думає, інший вже бере і робить!
для КОГО ?
- для тих, у кого є дзеркальний фотоапарат;
- Для мам, які хочуть навчитися професійно фотографувати своїх діток, поповнюючи сімейний альбом, по-справжньому, красивими і цінними фотографіями;
- для амбітних мам, які хочуть фотографувати не тільки своїх діток, а й стати професійним комерційним фотографом, як я;
- для початківців фотографів, які хочуть систематизувати наявні знання і отримати відсутні пазли по техніці і естетиці зйомки, а також навчитися моїй обробці фотографій;
- для тих, хто крокує в ногу з часом і використовує сучасні технології для самоосвіти;
- для тих, хто цінує свій час і комфорт!
- ви, нарешті, розберетеся в налаштуваннях свого фотоапарата і навчитеся керувати ним, а не він вами;
- будете легко розбиратися в фототехніці;
- навчіться красиво фотографувати в ручному режимі і дізнаєтеся секрет кнопки "шедевр";
- дізнаєтеся всі особливості і фішки дитячої та сімейної зйомки;
- навчіться ефективній, швидкій та чистій обробці фотографій;
- поповніть свій альбом прекрасними фотографіями вже під час курсу;
- і навіть більше....набагато більше...!
розбираємося в Налаштуваннях фотоапарата або " навіщо всі ці кнопочки?"
(режими зйомки, стилі зображення, методи фокусування, витримка, діафрагма, ІСО, гістограма, шкала експозиції). Домашнє завдання.
Вчимося робити красиві по світлу і кольору кадри.
(експозиція і баланс білого, вчимося бачити світло).Домашнє завдання.
Все про фототехніку-фотоапарати і об'єктиви, які бувають, чим відрізняються, що краще вибрати?
(фокусна відстань, глибина різкості, фокальна площина, розмитий задній фон). Домашнє завдання.
Композиція або " я знаю як фотографувати, тепер хочу, що було красиво!".
(правила композиції, точка зйомки, позування в дитячій і сімейній зйомці, гармонія кольору) домашнє завдання.
Особливості зйомки з дітьми різного віку, починаючи від народження або "як не зійти з розуму, фотографуючи трьохліток?"
(психологічні та фізіологічні особливості дітей різного віку, які потрібно враховувати при зйомці, практичні рекомендації та "фішки", позування). Домашнє завдання.
Практичний урок по зйомці з природним світлом. Відео з моделями.
(світло жорсткий, м'який, контровий, прямий, бічний і як з ним поводитися). Домашнє завдання.
Обробка фотографій в Lightroom - як це роблю я. домашнє завдання.
Обробка фотографій в Photoshop-як це роблю я. домашнє завдання.
Підведення підсумків, розбір заключного домашнього завдання, сльози радості
ФОТОГРАФУВАТИ ЛЕГКО! ЯКЩО ЗНАЄШ ЯК!
(режими зйомки, стилі зображення, методи фокусування, витримка, діафрагма, ІСО, гістограма, шкала експозиції). Домашнє завдання.
Вчимося робити красиві по світлу і кольору кадри.
(експозиція і баланс білого, вчимося бачити світло).Домашнє завдання.
Все про фототехніку-фотоапарати і об'єктиви, які бувають, чим відрізняються, що краще вибрати?
(фокусна відстань, глибина різкості, фокальна площина, розмитий задній фон). Домашнє завдання.
Композиція або " я знаю як фотографувати, тепер хочу, що було красиво!".
(правила композиції, точка зйомки, позування в дитячій і сімейній зйомці, гармонія кольору) домашнє завдання.
Особливості зйомки з дітьми різного віку, починаючи від народження або "як не зійти з розуму, фотографуючи трьохліток?"
(психологічні та фізіологічні особливості дітей різного віку, які потрібно враховувати при зйомці, практичні рекомендації та "фішки", позування). Домашнє завдання.
Практичний урок по зйомці з природним світлом. Відео з моделями.
(світло жорсткий, м'який, контровий, прямий, бічний і як з ним поводитися). Домашнє завдання.
Обробка фотографій в Lightroom - як це роблю я. домашнє завдання.
Обробка фотографій в Photoshop-як це роблю я. домашнє завдання.
Підведення підсумків, розбір заключного домашнього завдання, сльози радості
ФОТОГРАФУВАТИ ЛЕГКО! ЯКЩО ЗНАЄШ ЯК!
https://privatelink.de/?http://elenasvetlova.ru/on-lajn-kurs-dlja-nachinajuschih