Що нового?

Набір учасників Відчувай себе прекрасно, навіть якщо вона від тебе піде до іншого (Роман Кудрявцев)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1467 ГРН
Учасників: 0 з 16
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 95.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 70295

прихований вміст для груп: модератори, Супермодератори, Консультант
Натисніть, щоб розкрити...

Безліч наших страхів у відносинах з красивою жінкою лежить в незнанні того, як себе вести в разі гірших обставин. Наше життя, при наявності довгострокових відносин, зав'язана на іншу людину і часто досить сильно. Почуття, бізнес, діти, наше життя і наше щастя часто залежать від наявності тієї чи іншої людини в нашому житті. І жінка має велику владу в нашому житті і може принести безліч проблем і болю, якщо ми не знаємо, як діяти в гірших ситуаціях.
Як якщо б, коли наш літак падає і ми починаємо панікувати, якщо не знаємо, що робити і чи варто нам дзвонити нашим близьким і прощатися з ними і говорити, наші останні слова (знаю, хворий приклад), також ми можемо не знати, що робити, якщо (якщо) наша жінка від нас піде, або піде до іншого або до іншої (і таке буває).

Тому усвідомлення плану дій, прийняття такої ймовірності і розуміння того, що для нас буде корисно, а що ні - є критично важливим для нашого здоров'я, і підтримки життя на високому рівні, без змін, навіть якщо ми втрачаємо жінку, яку ми можемо любити більше всього на світі.
Про це я і говорю в цьому відео, допомагаю розібратися з деякими деталями і ділюся відмінним радою, який може дуже багато зберегти, здоров'я, бізнес, твоє життя (і таке буває), і гарантувати тобі кращий стан і життя зараз, адже коли ти впевнений в собі і знаєш, що навіть найгірше не зможе збити тебе з ніг і у тебе в житті все ще буде все добре - ти дійсно стаєш чоловіком. Прям непробивним крутим чоловіком з новим почуттям непохитності всередині. І я вважаю, що це дійсно круто.

Угорі