Старт курсу 19 жовтня
Я-практик. Все, що розповідаю в навчальних продуктах, я пройшла на своєму досвіді.
Тому курс "відкриваючи Америку" готувався кілька років, поки я пізнавала західні ринки і нюанси роботи з ними.
Тепер я готова поділитися цими знаннями з вами.
Кілька років праці укладені в два тижні відео уроків з максимально корисним і прикладним матеріалом.
програма курсу:
Зворотній зв'язок на нашому курсі це можливість задавати питання по курсу кураторам. Зворотній зв'язок-це урок "день запитань", який проходить по неділях, письмово на Геткурсі з 8:00 до 20:00. Ви задаєте письмово питання в коментарях до уроку, відповідь можна очікувати протягом декількох днів.
Якщо у Вас тариф без зворотного зв'язку, то ви не можете ні задавати питання, Ні Читати питання інших учасників.
Важливо!
Я-практик. Все, що розповідаю в навчальних продуктах, я пройшла на своєму досвіді.
Тому курс "відкриваючи Америку" готувався кілька років, поки я пізнавала західні ринки і нюанси роботи з ними.
Тепер я готова поділитися цими знаннями з вами.
Кілька років праці укладені в два тижні відео уроків з максимально корисним і прикладним матеріалом.
програма курсу:
- Валюта та інвестиції;
- вибір брокера і відкриття рахунку;
- особливості оподаткування;
- доступні інструменти;
- режим і календар торгів
- основні учасники ринку
- звітності компаній;
- інформаційні ресурси;
- IPO;
- зарубіжні ETF;
- огляд поточної ситуації;
Зворотній зв'язок на нашому курсі це можливість задавати питання по курсу кураторам. Зворотній зв'язок-це урок "день запитань", який проходить по неділях, письмово на Геткурсі з 8:00 до 20:00. Ви задаєте письмово питання в коментарях до уроку, відповідь можна очікувати протягом декількох днів.
Якщо у Вас тариф без зворотного зв'язку, то ви не можете ні задавати питання, Ні Читати питання інших учасників.
Важливо!
- У цьому курсі я не розглядаю ази інвестування. Основна тема-американський ринок, валютні інвестиції і покупка зарубіжних акцій. Я буду говорити про нюанси ринку, виборі брокера під валютні завдання, про календар торгів і про доступні інструменти. Але я не буду розповідати що таке брокерський рахунок і термінал, акції та облігації - всі ці основи ви або вже повинні знати або приходьте розбиратися на "Сам собі інвестор".
- Завдання цього курсу-дати повне розуміння того, які є Західні активи, як з ними працювати, як на них заробляти і як платити з цього податки, перебуваючи на території Російської Федерації.
- Якщо ви живете не в Росії, то курс вам теж підійде. Крім блоків Про оподаткування і вибір брокера - тут доведеться вам самостійно орієнтуватися на місцевості.
https://privatelink.de/?https://nastyadocs.ru/training/usa_1.html