Що нового?

Придбаний Відмовляюся вибирати (Барбара Шер)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 129 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 13.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

відмовляюся вибирати!
Як використовувати свої інтереси, захоплення і хобі, щоб побудувати життя і кар'єру своєї мрії

цитати з книги

спробувати все!
Працюючи коучем, я помітила, що деякі клієнти схожі на мене в той перший день в коледжі. Їм подобалося занадто багато всього, щоб вибрати щось одне. Їм постійно хотілося досліджувати нове, пробувати різні речі, вчитися, але навчання при цьому не служила конкретної мети.

Тест для сканерів
Ось рекомендація, яку вам дадуть в кращому випадку на тестуванні з профпридатності: "Можете займатися чим завгодно. Просто виберіть один зі своїх талантів-і приступайте до роботи". Однак для сканера це найгірша порада. Тому що вибирати-то сканери і не вміють.

шлях найменшого опору
Не дуже мудро вкладати гроші в професійну освіту, поки ви не знаєте двох речей: 1) яку роботу в реальності ви будете виконувати; 2) чи дійсно для неї необхідна освіта. Як правило, вчитися надходять, ще не знаючи відповідей. Багато хто вибирає цей шлях, тому що він простий і зрозумілий.

Три кроки
Якщо ви сканер, який тільки розмірковує, але не переходить до дії, пропоную три простих кроки. 1. Освойте новий спосіб складати плани. 2. Виявіть за допомогою цієї схеми приховані страхи, що заважають вам перейти до справи. 3. Встановіть реальний дедлайн, до якого ви повинні бути готові.

Вправляємо фантазію
Я хочу, щоб ви пофантазували. Уявіть себе на маленькому безлюдному острові, де абсолютно нічим зайнятися. Корабель прийде за вами через три дні, їжі достатньо, але говорити зовсім ні з ким. Спочатку в голові може бути порожньо, але трохи згодом що-небудь прийде на розум, і ось тоді візьміть ручку і починайте писати.

аналіз списків
Пройдіться по списку і навпроти кожного пункту напишіть коментар, чому ви не хочете цим займатися. Чи не перераховуйте негативні сторони ("тема мені не подобається"), а постарайтеся сформулювати, чого тут не вистачає з того, що Вам подобається. Наприклад: "занадто мало свободи", "немає цікавого змісту".

https://privatelink.de/?http://www.mann-ivanov-ferber.ru/books/otkazyvayus_vybirat/

Угорі