Що нового?

Придбаний Віднесені вітром, УВ5 (Аріна Вороніна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3916 ГРН
Учасників: 0 з 71
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 57.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Курс омолодження і схуднення. Курс стартує у вересні 2020 року. Перед курсом" Віднесені вітром "необхідно пройти клас"для ледачих і для допитливих". Всі матеріали авторські і об'єднані в систему, мета якої оздоровлення (в тому числі усунення інсулінорезистентності, оздоровлення мікробіома кишечника, налагодження гормонального фону, перемога над Хошимото і тд) .

Приємна побочка-втрата зайвого жиру (не м'язів), а так само отримання інструменту, що дозволяє змінювати вагу і фігуру, так, як вам подобається протягом усього життя, в рамках, що не шкодять здоров'ю. Це не кето дієта (не зустрічала жодної безпечної для здоров'я), це не лікувальне голодування (голодувати шкідливо в першу чергу для щитовидки, та й для всього гормонального фону в цілому, голодуванням одне лікуємо — інше калічимо), це не інтуїтивне харчування (утопія чистої води), це не насильство і ломка !!! це скоріше захоплююче пізнання зовсім іншої сторони існування нашого організму).

Деякі відгуки від вже пройшли Курс, що дозволяють краще зрозуміти його результати опубліковані в акаунті Instagram arabublikbeautylab

Якщо ви не пройшли курс Длідп в повному обсязі до початку курсу УВ5 - ви не зможете проходити Курс, бо нам будуть необхідні вже доконані в вашому тілі базові трансформації, які відбуваються після курсу Дл і Дп! Таким чином ДЛ і ДП-свого роду обов'язкова підготовка!

Беручи участь в даному курсі ви повністю берете на себе відповідальність за своє здоров'я, свої дії і бездіяльності! Будь-яка інформація курсу не носить медичний характер і не може служити заміною кваліфікованої допомоги, а служить виключно в якості освітнього ресурсу.

протипоказання:
вагітність, годування груддю, діабет 1 типу. вони вимагають індивідуального підходу, що неможливо в рамках курсу.

Так само я вкрай насторожено ставлюся до струнким дівчатам йдуть не за здоров'ям, а "погладшати". Як правило, в 90 відсотках випадках я бачу, що потрібна робота психолога, бо вони занадто переживають, що дуже худі і вимагають дуже багато персональної уваги.

Курс не адаптований для веганів, бо веганство і вегетаріанство корисні в рамках тільки певних періодів і є оздоровчими практиками, в яких більшості жити довгий час шкідливо. З курсом ці періоди треба поєднувати, застосовуючи індивідуальні схеми, які використовувати в потоці у мене не буде можливості. Якщо у вас відраза до м'яса і риби — це на курсі ми приберемо) ви їх ПОЛЮБИТЕ, так як не любити їх — показник нездоров'я, яке веде завжди до проблем з кишечником. (Увага: не вегетаріанство веде до проблем з кишечником, а саме те, що викликає у вас огиду до тваринного білка).

Продажник:
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/arabublikbeautylab/?hl=ru

Угорі