мабуть, це найприродніший спосіб відновлення здоров'я жінок.
І це однозначно самий надихаючий спосіб поліпшення здоров'я жінок.
Йдеться про дуже незвичайний танець...
Так, так, саме про танець під загадковою назвою "Каошікі"
В Індії про каошікі говорять так:
"ТАНЕЦЬ, ЯКИЙ РОБИТЬ ТІЛО СТРУНКИМ, А РОЗУМ ГОСТРИМ".
Жінки, які практикують каошікі регулярно, це підтверджують:
"Танець змінив моє життя, зробив її гармонійною.
Під час танцю йде хронічна втома, а тіло і розум заряджаються енергією".
2 лютого 2021 року У прямому ефірі відбудеться практичний інтенсив
відновлення жіночого ЗДОРОВ'Я через танець
Ніколи нічого подібного у нас навіть близько не було.
Сьогодні у вас є дійсно унікальна можливість навчитися практиці, яку ви полюбите всім серцем.
провідні інтенсиву:
- Катерина Пестрікова-медичний психолог, сертифікований інструктор з імбілдингу за системою" вагітон", сертифікований інструктор з фейсфітнесу, фахівець з методик природного оздоровлення жінок.
- Ігор Атрощенко-лікар, невролог, мануальний терапевт.
Вам цікаво, як саме каошікі буде покращувати ваше фізичне самопочуття, позбавляти від психоемоційного стресу і розкривати ваші творчі здібності?
По суті каошікі-це аеробна вправа, яке балансує стан нервової, ендокринної, кістково-суглобової, травної та сечостатевої системи.
А тепер давайте докладніше розберемо, що конкретно ви отримаєте від систематичної практики танцю каошікі:
Відновлення нормального менструального циклу (в першу чергу!)
Позбавлення від млявості, безсоння, почуття страху і безнадії (у каошікі дуже потужний вплив на психіку)
Лікування захворювань шлунка, печінки, нирок, сечового міхура та уретри
Природне зниження ваги
Омолодження обличчя і тіла
Гнучкість хребта
Лікування від болю в спині
Перераховані лише основні доведені лікувальні ефекти цього танцю.
Заняття стартує 2 лютого 2021 року
Щоб отримати від каошікі всю заявлену користь, вкрай важливо дотримуватися всіх нюансів технічного виконання цього танцю.
А нюансів багато!
Всі ці принципово важливі деталі ми якраз і будемо розбирати сьогодні в прямому ефірі під час навчання жінок, які не практикували цей танець раніше.
Таким чином, ви будете на рівних умовах з усіма учасницями, які прийдуть навчатися каошікі "Наживо".
БОНУС
Відеозаписи танцю каошики у високій якості, які ми заздалегідь підготували на професійному обладнанні:
Варіація танцю каошікі в повільному темпі з поясненням ключових технічних моментів
Варіація танцю каошікі в швидкому темпі
Щоб подивитися невеликий приклад того, що вас чекає на сьогоднішньому інтенсиві, клікайте по цьому відео:
І це однозначно самий надихаючий спосіб поліпшення здоров'я жінок.
Йдеться про дуже незвичайний танець...
Так, так, саме про танець під загадковою назвою "Каошікі"
В Індії про каошікі говорять так:
"ТАНЕЦЬ, ЯКИЙ РОБИТЬ ТІЛО СТРУНКИМ, А РОЗУМ ГОСТРИМ".
Жінки, які практикують каошікі регулярно, це підтверджують:
"Танець змінив моє життя, зробив її гармонійною.
Під час танцю йде хронічна втома, а тіло і розум заряджаються енергією".
2 лютого 2021 року У прямому ефірі відбудеться практичний інтенсив
відновлення жіночого ЗДОРОВ'Я через танець
Ніколи нічого подібного у нас навіть близько не було.
Сьогодні у вас є дійсно унікальна можливість навчитися практиці, яку ви полюбите всім серцем.
провідні інтенсиву:
- Катерина Пестрікова-медичний психолог, сертифікований інструктор з імбілдингу за системою" вагітон", сертифікований інструктор з фейсфітнесу, фахівець з методик природного оздоровлення жінок.
- Ігор Атрощенко-лікар, невролог, мануальний терапевт.
Вам цікаво, як саме каошікі буде покращувати ваше фізичне самопочуття, позбавляти від психоемоційного стресу і розкривати ваші творчі здібності?
По суті каошікі-це аеробна вправа, яке балансує стан нервової, ендокринної, кістково-суглобової, травної та сечостатевої системи.
А тепер давайте докладніше розберемо, що конкретно ви отримаєте від систематичної практики танцю каошікі:
Відновлення нормального менструального циклу (в першу чергу!)
Позбавлення від млявості, безсоння, почуття страху і безнадії (у каошікі дуже потужний вплив на психіку)
Лікування захворювань шлунка, печінки, нирок, сечового міхура та уретри
Природне зниження ваги
Омолодження обличчя і тіла
Гнучкість хребта
Лікування від болю в спині
Перераховані лише основні доведені лікувальні ефекти цього танцю.
Заняття стартує 2 лютого 2021 року
Щоб отримати від каошікі всю заявлену користь, вкрай важливо дотримуватися всіх нюансів технічного виконання цього танцю.
А нюансів багато!
Всі ці принципово важливі деталі ми якраз і будемо розбирати сьогодні в прямому ефірі під час навчання жінок, які не практикували цей танець раніше.
Таким чином, ви будете на рівних умовах з усіма учасницями, які прийдуть навчатися каошікі "Наживо".
БОНУС
Відеозаписи танцю каошики у високій якості, які ми заздалегідь підготували на професійному обладнанні:
Варіація танцю каошікі в повільному темпі з поясненням ключових технічних моментів
Варіація танцю каошікі в швидкому темпі
Щоб подивитися невеликий приклад того, що вас чекає на сьогоднішньому інтенсиві, клікайте по цьому відео:
https://vk.com/video4869890_456239971