Відродження жіночності: покрокова інструкція, як створити життя і відносини своєї мрії за 6 тижнів.
Основна мета курсу - Це переглянути і поміняти ставлення до життя, навчитися жити усвідомлено.
зміст курсу (30 відеуроків):
Модуль "Моя особиста енергія" (5 відеоуроків)
РЕЗУЛЬТАТ [COLOR=# 404040]: [/COLOR]ви дізнаєтеся мої секрети про те, як знайти сили на всі свої зміни, бути в ресурсному стані – коли ви можете згорнути гори, по-жіночому, звичайно ж.
Модуль "любов до себе" (5 відеоуроків)
Модуль "побудова відносин" (6 відеоуроків)
Блок i
У другому блоці ви дізнаєтеся, наскільки серйозні плани у вашого чоловіка, як зробити так, щоб він нарешті зробив пропозицію і взяв відповідальність за вас.
Модуль " як працювати над відносинами "(6 відеоуроків)
Модуль " гармонія в сім'ї "(5 відеоуроків)
Модуль "усвідомленість в житті" (3 відеоуроки)
Старт курсу - 25 березня 2018 року.
Марія Вісс про себе: "14 років тому чоловік виганяв мене з дому. А сьогодні він носить мене на руках! Я знаю секрети щасливого життя і ділюся ними з вами на курсі. я пройшла різні тренінги з саморозвитку, особистісного зростання, міжособистісних відносин, прочитала і законспектувала тонну книг. Коли я змінилася сама і змінила ставлення до чоловіка — наша сім'я стала такою, про яку я мріяла — щасливою, де всі один одного люблять і підтримують.
Я точно знаю, що любов в шлюбі можна зберегти і через багато років, тому що сама пройшла через всі стадії, від закоханості до відрази. І чоловік може бути для вас найкращим чоловіком на світі. Тільки для цього потрібно самій докласти величезних зусиль!
І мій курс-це якраз ваші зусилля! Щоб Ви були щасливі у відносинах!"
Продажник
Основна мета курсу - Це переглянути і поміняти ставлення до життя, навчитися жити усвідомлено.
зміст курсу (30 відеуроків):
Модуль "Моя особиста енергія" (5 відеоуроків)
- докладний список того, як наповнювати себе енергією
- ресурсний стан
- як завжди бути ефективною
- Як створювати чудовий настрій
- Як отримувати задоволення від життя вже зараз
- від чого залежить наша енергія, куди ми її зливаємо і як цього уникнути
РЕЗУЛЬТАТ [COLOR=# 404040]: [/COLOR]ви дізнаєтеся мої секрети про те, як знайти сили на всі свої зміни, бути в ресурсному стані – коли ви можете згорнути гори, по-жіночому, звичайно ж.
Модуль "любов до себе" (5 відеоуроків)
- Як стати для чоловіка жінкою всього його життя
- Як розвинути свою жіночу гідність
- Як стати жіночною
- Як зачаровувати оточуючих
- Як перестати бути жертвою
Модуль "побудова відносин" (6 відеоуроків)
Блок i
- табу-з ким не можна будувати відносини
- аналіз свого чоловіка
- тривожні дзвіночки-на що звернути увагу
- де знайомитися
- Як поводитися при знайомствах
- емоційний голод-чому ми вішаємося на чоловіків
- Як змусити його думати про вас
- 4 рівня відносин
- Що робити, якщо чоловік запропонував жити разом
- ви вже живете разом. Що далі?
- Як уникнути можливих сімейних непорозумінь
У другому блоці ви дізнаєтеся, наскільки серйозні плани у вашого чоловіка, як зробити так, щоб він нарешті зробив пропозицію і взяв відповідальність за вас.
Модуль " як працювати над відносинами "(6 відеоуроків)
- чому починаємо з себе
- стадії відносин
- як налаштовувати себе на щасливий шлюб
- Як підтримувати любов до чоловіка
- Як керувати емоціями в шлюбі
- Як бути почутою
- Як пробачити-чоловіка, колишніх, батьків
Модуль " гармонія в сім'ї "(5 відеоуроків)
- основи сімейної гармонії
- чому важливо вміти просити
- Як навчитися просити
- блоки на сімейне благополуччя
- Як мотивувати чоловіка на успіх
- Як бути з чоловіком кращими друзями
Модуль "усвідомленість в житті" (3 відеоуроки)
- чому важливо розвиватися
- Як змінюється життя, якщо ставишся до неї усвідомлено
- автор свого життя, а не жертва
- Як ваше світовідчуття впливає на щастя ваших дітей
- антиоткат
- Що робити після курсу
- Що читати
- Як розвиватися далі
Старт курсу - 25 березня 2018 року.
Марія Вісс про себе: "14 років тому чоловік виганяв мене з дому. А сьогодні він носить мене на руках! Я знаю секрети щасливого життя і ділюся ними з вами на курсі. я пройшла різні тренінги з саморозвитку, особистісного зростання, міжособистісних відносин, прочитала і законспектувала тонну книг. Коли я змінилася сама і змінила ставлення до чоловіка — наша сім'я стала такою, про яку я мріяла — щасливою, де всі один одного люблять і підтримують.
Я точно знаю, що любов в шлюбі можна зберегти і через багато років, тому що сама пройшла через всі стадії, від закоханості до відрази. І чоловік може бути для вас найкращим чоловіком на світі. Тільки для цього потрібно самій докласти величезних зусиль!
І мій курс-це якраз ваші зусилля! Щоб Ви були щасливі у відносинах!"
Продажник
https://privatelink.de/?http://mariaviss.com/step1