Що нового?

Придбаний [Віель] Відродження природного голосу (Оксана Алексєєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 956 ГРН
Учасників: 0 з 30
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 33.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Дата 10 липня - 14 серпня
Всього днів 36

Ох, обожнюю цей тренінг і вести його практики. Він чарівний і потрібен буквально всім!
1 раз в тиждень заняття
І 1 раз в онлайн-режимі будемо звучати в zoom.
  • Горло-центр самовираження, дорогого варто зняти затиск з цього мета і ніколи більше не наступати на горло своїй пісні. Ці затискачі формуються в дитинстві і знімаючи їх, ми знімаємо дитячі травми
Курс розрахований на 6 зустрічей, пов'язані з самовираженням і правом на свій голос і життя.
  • Голос - головний інструмент комунікації - розкрити грані свого голосу і навчитися віртуозно керувати ним і впливати на людей, важливо, практично і правда дуже потрібно.
  • за допомогою цих практик ви розкриєте здатність до самозцілення і дуже добре прокачаєте дихальну систему, горло і розслабите все тіло! Розповім як справлятися з болем, втомою, хворобами використовуючи ці практики.
і це безцінний інструмент у зміцненні імунітету (лімфатична система буде літати!) і що дуже важливо, зміцнить ваші легені в цей не простий для всіх нас час! Всі вправи можна і потрібно робити зі своїми дітками і старими батьками, допоможіть їм зберегти здоров'я.
  • частий запит-Публічні виступи і страх звучати в компанії більше 2-3-4... людина. Відпустіть його, будете самі насолоджуватися своїм звучання і насолоджувати свою аудиторію. Хто у мене вчився, знають. Це додасть впевненості і спокою.
  • Навчіться довго говорити, не втомлюючись;
  • Станете чудовим оратором і просто чарівним співрозмовником.
  • і звичайно ж прокачаю мізки) дам купу психологічної інформації, яку ви не отримаєте ніде. Це чисто мої фішечки, напрацювання, знання про роботу мозку і величезний досвід психологічної практики.
Детальніше на сайті, що продає:
https://privatelink.de/?https://vl.center/raspisanie/treningi/29803.html

Угорі