Що нового?

Придбаний Виявлення унікальності для продажу своїх послуг (Анна Жук)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 27.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Я не для всіх! Відразу кажу. Моя авторська методика для тих, хто хоче показувати свою особистість, бути гармонійним у своїй презентації на аудиторію, показувати себе справжнім! Для тих, хто хоче зрозуміти свої особисті інструменти впливу на людей.Наприклад, я залучаю неординарністю, яскравістю, способом життя, драйвом. Викликаю інтерес і далі, людина йде мене читати і дивитися. Нікому не цікаво читати енциклопедію! Тим більше вся інформація є в доступі. І щоб закріпитися і виділятися на тлі інших експертів твоєї ніші, потрібно знайти і показати свою #унікальність.

є приклад для вас: коуч з фінансів. Особистість яскрава, бунтарська, з цікавим професійним досвідом в зовсім іншій ніші
ДО: є страх показувати себе не в стереотипному діловому форматі, але абсолютно немає розуміння як це зробити: розповісти про себе і зберегти діловий підхід. Так само є бажання зберегти і показати всі напрацювання з минулої професії. Є заперечення своїх тіньових (в миру - негативних) якостей)
після: Тепер є чітке розуміння як це зробити! Є радість від того, що ідея для стратегії" відгукується " і підходить. Відразу з'явився план, як швидко реалізувати візуальну стратегію, яка б показала людину як є і при цьому транслювала ділову нішу і бажання працювати з клієнтами, у яких є гроші. Залишилося реалізувати!

І цим ми будемо займатися в моєму марафоні знайдемо твій сольсахарізюм і зваримо з цього офігенний компот А якщо серйозно, то мій марафон - авторська технологія по виявленню та упаковці унікальності для продажу своїх послуг на великі чеки. Роблю один такий запуск на мале число людей за дуууже невелику ціну, так як буду тестувати програму свого курсу! Тому, вписывайся! І ти щасливчик.
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CCbYYZSjWFU/

Угорі