Що нового?

Набір учасників Викладач цукрової депіляції. 1 потік. Стандарт (Олена Блажкоуч)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2203 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 109.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Курс для активно практикуючих затребуваних майстрів з величезним бажанням ділитися своїми знаннями, розвиватися в ролі наставника, вийти на новий рівень в новому статусі і збільшити свій дохід, то цей курс для тебе!
  • 6 теоретичних онлайн-лекцій в режимі реального часу.
  • 16 годин зйомки реального 2-х денного базового навчання без монтажу. У ці години входить вся жива теорія і практика з учнем з повного нуля.
програма курсу
  • способи залучення учнів, або як зробити так, щоб вона вибрала своїм учителем саме тебе. Чого чекає учень від навчання і як на 100% виправдати його очікування. Виявлення потреб. Грамотний діалог.
  • перші 15 хвилин контакту з учнем, як запорука ефективної роботи на весь день.
  • Як проводити оглядові семінари з професії (повний розжований скрипт Від і до!).
  • Як написати програми навчань. Що входить, скільки грошей взяти, скільки часу закласти.
  • Як проводити рекваліфікації. Вся правда про дистриб'юторство.
  • моделі. Де брати і до чого бути готовою з ними. Психологія учнів. У чому справжній секрет успішності викладача.
  • Покажу тобі мої базові програми Від А до Я, розжовані до крупинок, залишиться тільки проковтнути. Бери, впроваджуй!
  • типові питання і страхи новачків і як професійно їх відпрацювати.
  • живу практичну 2-х денну відпрацювання всіх зон з базовим учнем з повного нуля. Всі реальні косяки новачків і як від них уберегти.
  • чому у неї не виходить і що з цим робити. Як правильно поставити руку.
  • схеми роботи на всіх зонах з нуля. Як правильно реагувати на все "я не можу", "У мене не виходить", "я зараз заплАчу"
  • психологічні прийоми роботи з новачками. Як продати продукцію після навчання, нікому нічого не нав'язуючи і взагалі не парячись.
https://privatelink.de/?https://blazhkouch.ru/online-course/teacher

Угорі