Що нового?

Придбаний Виробники підказок зі штучним інтелектом (Метт Циммерман) українською

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10000 ГРН
Учасників: 1 з 25
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 416 ГРН
4%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
AI Prompt creators
Автор: Matt Zimmerman
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 1.6 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2025
Приклад перекладу

Дата готовності - 31.07.2025

AI Prompt creators (Matt Zimmerman)

Багато людей думають, що штучний інтелект - це чорна скринька, і ми точно не знаємо, як це працює. Але чи знаєте ви, що насправді у нього є певні приховані "важелі", за які ви можете потягнути, щоб кардинально змінити якість його реакції? Це правда. Більшість людей не розуміють, що ви можете керувати реакцією ШІ таким чином.

Принцип роботи ШІ настільки загадковий для деяких, що вони навіть почали говорити "будь ласка" і "спасибі" в своїх запрошеннях в чат. Чи сподіваються вони, що ШІ дасть їм кращу відповідь? (Або, можливо, вони таємно думають, що коли Термінатори почнуть "зачистку" людства, вони згадають, хто був неслухняним, а хто милим. Шуткую. Начебто того.)

Зі столу Метта Циммермана

Шановний творець підказок ШІ,

Ви знаєте про ті важелі, про які я говорив? Так, вони існують, і я використовую їх, щоб направляти ШІ на написання високоякісних відповідей. Я називаю ці важелі своїми "принципами підказки".

Ось кілька речей, які ви дізнаєтеся на тренінгу:

• Науково обґрунтований принцип (натхненний Сунь-Цзи), який вказує, коли "спілкування в чаті" з ШІ - погана ідея.
  • Найгірша помилка № 1, яку ви можете зробити під час створення запрошення до ChatGPT. (Навіть якщо ви робите все "правильно", ШІ буде важко виконати вашу підказку, якщо ви зробите цю єдину помилку, про яку мало хто знає.)
  • Найшвидший з відомих способів створити складну підказку, якої ШІ буде слідувати. (Навіть якщо вона сповнена складних інструкцій).
  • Чесна, без всякої "нісенітниці", правда про різні моделі ШІ і про те, як вони запрограмовані підкорятися (або не підкорятися) вашим підказкам.
  • Маленький неприємний секрет про те, що змушує ШІ робити, коли ви говорите "це". (Це тактика, яку я часто використовую при створенні своїх підказок, якщо хочу отримати якісну відповідь.)
  • Майже невідомий спосіб "зазирнути" в мозок ШІ, відсунувши завісу, щоб показати, як він інтерпретує частину вашої підказки. (Я ніколи раніше не бачив, щоб хтось це робив, і дивно, що ви можете дізнатися про те, як штучний інтелект розуміє те, що ви йому говорите.)
  • Очевидна ознака, який" заганяє " ШІ в кут і не дозволяє йому виконувати ваші побажання.
  • Дивний (але ефективний) спосіб задати сотні людей питання (фактично не задаючи його), щоб оцінити, чи розуміє ШІ хоч слово з Вашого запиту.
  • Головний недолік в тому, щоб говорити своєму чоловікові, що він виглядає "добре", і в тому, що ШІ це слово теж не подобається.

Послухайте, ШІ в чомусь схожий на нас.

Ні, в ньому немає почуттів чи емоцій. (Вам ніколи не потрібно говорити "будь ласка" і "дякую". Але не забудьте повідомити про це своєму чоловікові). Однак існують певні типи слів, яких слід уникати (або принаймні бути обережними у використанні) під час роботи з ШІ.

Неймовірно, як це працює – коли ви запитуєте ШІ та використовуєте ці тригерні слова, він починає діяти не так, як ви очікували.

Я пояснюю все це на тренінгу.

Але ми тільки починаємо розминатися.

Ось ще кілька секретних порад на цьому тренінгу…

• Помилковість гри "понарошку" з ШІ і те, як це може вплинути на здатність ШІ видавати бажаний результат.
  • Життєво важливе значення "інтелектуальних здібностей" для того, щоб ШІ міг слідувати правилу, яке класифікується як "піддається кількісній оцінці".
  • Як працює "Правило одного", щоб допомогти вам отримати послідовний, відтворюваний результат. (Але не використовуйте його занадто часто, інакше Саурон може вас розшукати.)
  • Правильний спосіб" перевірки достовірності " запиту, що дозволяє перевірити, чи може ШІ видати бажаний результат.
  • П'ятисекундна вправа, що дозволяє визначити (виходячи з кожного правила), чи підпорядковується ШІ вашим підказкам.
  • Дуже проста тактика" складання " підказок (щось на зразок гри в Дженгу) і як вона працює, щоб допомогти ШІ слідувати навіть вашим найскладнішим підказкам.
  • Хитрі способи класичного впливу на ШІ (наприклад, наукові тести Павлова на слиновиділення у собак), щоб зламати його волю і змусити виконувати певні "хитрі" команди.
  • Дешеві трюки, щоб змусити ШІ підкорятися вам, коли він цього не хоче.
  • Одна маленька брудна лінгвістична тактика, яку юристи використовують, щоб ухилитися від виконання контрактів, і яка також застосовується при запиті ШІ. (Я дізнався про це на другому курсі юридичної школи!)

Я ніколи не був студентом юридичного факультету, але я дізнався кілька порад щодо того, як структурувати угоду, читати контракт і уникати його, коли виникає потреба. (Дякую професору Ейслеру).

Але, програмуючи ZimmWriter, я виявив, що штучний інтелект піддається тим самим "хакерам" при аналізі слів. І іноді…

Слова, Які Ви Використовуєте У Своєму Запрошенні
Інтерпретуються Штучним Інтелектом По-Різному
Більше, Ніж Ви Хотіли skladchina-ua.com!

Отже, я покажу вам, як розпізнати це і припинити в зародку.

• Кращий спосіб використовувати штучний інтелект, щоб отримати те, що ви хочете, не турбуючись про те, щоб знайти стару "листування", яку ви вели з ним.
  • Чому створення підказки в ChatGPT має один фатальний недолік. (Але є простий спосіб подолати цю проблему і все одно створити підказки в ChatGPT).
  • "Майже чарівний" спосіб використовувати зміну положення в підказці, щоб змусити ШІ підкорятися і видавати відповіді більш високої якості.
  • Секретний, майже автоматичний спосіб гарантувати, що ШІ зрозуміє певне правило, якого ви йому наказуєте дотримуватися.
  • Як ШІ може стати нездоровим (як Морган Сперлок в "Суперрозмір я") через ваші підказки і що з цим робити.
  • Ключові стратегії визначення того, які слова у вашому запрошенні змушують штучний інтелект реагувати певним чином.
  • Як "підколоти" ШІ і дати йому по голові, щоб він виконував те, що ви від нього хочете.
  • Рідкісний відомий факт: ШІ погано справляється з рандомізацією і любить шаблони. (Але це може призвести до хаосу за певних типів підказок).
  • Основні стратегії використання "роздільника" з хитрими підказками.
  • Реальні причини, чому ChatGPT не підкоряється вам.
  • Я знайшов особливий спосіб надати відповіді ШІ майже людському голосу, додавши "поворот".

Отже, ось короткий зміст тренінгу "отримати запрошення".

Весь тренінг складається з 15 уроків. Ось загальна схема:

Урок 1-Знайте свою мету
Урок 2 - моделі штучного інтелекту
Урок 3-упередженість у чаті
Урок 4-причинно-наслідкова неоднозначність
Урок 5-Суб'єктивне проти суб'єктивного Об'єктивні слова
Урок 6-занадто багато інструкцій
Урок 7-форматування підказок
Урок 8-підказка до кількох кадрів
Урок 9 - сила розуму
Урок 10-упереджене ставлення до шаблону
Урок 11 – останній, але не менш важливий
Урок 12-Правило одного
Урок 13-Правило "Не кажи "це""
Урок 14-Гра понарошку
Урок 15-додай родзинку

Він триває близько 179 хвилин, а також включає 3 бонусні уроки (згадані нижче) тривалістю ще 45 хвилин.

Він розроблений для того, щоб позбавити вас від необхідності витрачати тисячі годин вашого дорогоцінного часу на пошук розширених підказок. Я покажу вам, чого саме я навчився за 2600 годин роботи в оперативному дизайні, щоб ви могли негайно почати змушувати штучний інтелект виконувати ваші запити та видавати якісні відповіді.

Загалом, ось у чому справа.

Я беру 500 доларів на годину за консультацію інженера ai prompt. Таким чином, вартість цього 179-хвилинного курсу становить майже 1500,00 доларів.

Але якщо ви купуєте його сьогодні, вартість навчання становить лише 97 доларів.

https://access.getprompted.ai/get-prompted-sales-page

Угорі