Віртуальний коуч. Частина 1 (Ебен Паган)
"Віртуальний коуч" - це система, яка дозволить вам вибудувати власну коучингову практику. Якщо ви тільки починаєте займатися коучингом, дана система дасть вам все необхідне, щоб стати коучем і почати свою коучингову практику за 90 днів або навіть менше.
Якщо ви вже займаєтеся коучингом, "Віртуальний коуч" дозволить вам експоненціально поліпшити ваші навички і допоможе вибудувати систему залучення клієнтів онлайн.
Система "Віртуальний коуч" складається з 7 ключових частин. Коли ви зводите їх воєдино, вони працюють спільно, створюючи новий рівень вашої практики ... практики, яка допоможе трансформувати життя людей по всьому світу.
Якщо ви завжди відчували покликання допомагати іншим, мріяли про роботу, яка дозволить дійсно змінювати життя оточуючих – я запрошую вас скористатися моєю системою і втілити свої мрії в життя.
Ми допоможемо вам вивчити і налаштувати 7 ключових елементів системи "Віртуальний коуч" протягом наступних 10 тижнів.
Ви отримаєте 10 тижнів "живих" навчальних класів, які буду проводити я і мої помічники.
частина 1. Ваша особиста трансформація
- Станьте найкращим коучем, вивчивши найбільш потужні моделі особистісної трансформації. Це дозволить вам спочатку трансформувати себе – а потім почати допомагати іншим.
- ви відкриєте "Код успіху", який допоможе вам досягти успіху і відчувати себе впевнено будь-якій області свій життя: здоров'я, достаток і відносини.
- ви навчитеся моєму шаблону особистісної трансформації і зможете перейти на новий рівень в шести сферах життя: мета, розум, відносини, емоції, успіх і тіло.
- Ви отримаєте повну систему підтримки своїх клієнтів в їх діях і систему особистої трансформації, сприяючи тим самим істотним змінам в їхньому житті.
- Ви отримаєте мої найкращі інструменти, скрипти та схеми. Ви будете точно знати, що робити з клієнтами і що говорити в будь-якій ситуації.
- я навчу вас своїм методам і покажу вам крок за кроком, як проводити коучингові сесії і домагатися відмінних результатів, за які вам будуть вдячні ваші клієнти.
- ви дізнаєтеся, як створити "запрошення" для клієнтів, яке буде автоматично залучати до вас ідеальних клієнтів.
- Ви отримаєте мої маркетингові шаблони, які вже довели свою ефективність. Вам залишиться тільки заповнити пропуски-і відразу ж почати свій маркетинг, який викличе у ваших клієнтів бажання працювати з вами.
- ви дізнаєтеся, де найкраще шукати клієнтів онлайн і як позиціонувати себе таким чином, щоб вони шукали вашої допомоги і запитували, що потрібно зробити, щоб з вами працювати.
- як задавати питання і представити свої послуги таким чином, щоб вони викликали довіру ваших клієнтів і виглядали в їхніх очах привабливими.
- Ви отримаєте всі необхідні навички, які будуть потрібні, щоб пропонувати своїм клієнтам довгострокові пакети, підписуючи їх на ваші послуги на 3, 6 місяців або більше.
- Як принести користь клієнтам навіть в процесі запису, щоб вони відразу ж відчули прилив енергії, натхнення і Готовність з вами працювати.
- вибудовування поштового списку на основі Facebook: нові маркетингові техніки, які дозволяють вам зв'язуватися з людьми, що мають високу мотивацію і готовими з вами працювати.
- проста стратегія "5 хвилин в день", яка дозволяє вам отримувати величезну кількість безкоштовного трафіку з соціальних мереж на свій сайт.
- ви вивчите систему, якою скористався мій друг Брет: на своїй сторінці в Facebook він отримав 2,4 мільйона лайків, багато з яких згодом перетворилися на його клієнтів.
- я попросив 10 провідних коучів і підприємців у цій сфері записати по одній сесії на теми вибудовування впевненості, залучення Клієнтів і розширення бізнесу.
- кожен з цих коучів побудував свою персональну практику, яка приносить їм від 100 тисяч до мільйона доларів на рік. Вони поділяться з вами своїми порадами.
- всі ці коучі є фахівцям в різних областях знання, що дозволить вам отримати відомості про різні ніші, починаючи здоров'ям і відносинами і закінчуючи бізнесом.
- Ви отримаєте набір з 10 повноцінних інструментів, які зможете застосовувати зі своїми клієнтами, допомагаючи їм отримати те, що вони хочуть, і трансформувати своє життя, бізнес або відносини.
- Я дам вам кілька "дорожніх карт", за допомогою яких ви зможете скласти план своїх сесій.
- ви дізнаєтеся кілька технік, якими зможете скористатися в ситуаціях, з якими клієнти звертаються до вас найчастіше.